-->

torstai 18. elokuuta 2011

The Rapture - In The Grace of Your Love (DFA's White Out full album stream)


The Rapturen tapa teasata julkaisujaan on aika hyvä. Musiikki soimaan ja videokamera pyörimään. Ja vielä livestream superfaneille. Ja mahdollisuus jälkikuunteluun tavallisille faneille, ei tosin kaikkein käytännöllisimmässä muodossa, mutta silti.

Oliko se nyt eilen vai toissapäivänä, kun levy-yhtiö DFA järjesti White Out Sessions -nimellä tapahtuman, jossa The Rapturen uusi albumi In The Grace of Your Love soitettiin alusta loppuun. Vähän samaa taktiikkaa käytettiin kesäkuussa avaussinkku How Deep Is Yout Loven kanssa. Nyt tosin äänenlaatu on parempi.

Video alkaa 6-7 minuutin mittaisella puheensorinalla, minkä jälkeen jostain syystä soimaan laitetaan The Rapturen taivaallisen hyvän Echoes-debyytin avausbiisi Olio. Ja kun biisi loppuu ja innokas fani luulee vihdoin pääsevänsä itse asiaan, seuraa samaisen levyn partyanthem House of Jealous Lovers. Ja juuri kun kaikki toivo on mennyt, uuden albumin avausbiisi Sail Away saapuu pelastamaan päivän (noin ajassa 16.30). Ja sitten alkaakin kohtuullinen tykitys.

The Rapture on tehnyt vuoden kovimman comebackin.

In The Grace Of Your Love
01. Sail Away
02. Miss You
03. Blue Bird
04. Come Back To Me
05. In the Grace of Your Love
06. Never Gonna Die Again
07. Roller Coaster
08. Children
09. Can You Find A Way?
10. How Deep Is Your Love?
11. It Takes Time To Be A Man


edit. Alkuperäinen video poistettiin ja tilalle laitettiin kätsämpi versio. Yeah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...