-->

tiistai 2. elokuuta 2011

Youth Lagoon - July


Youth Lagoon soinee seuraavien päivien aikana tuhansien ja taas tuhansien indiehaaveilijoiden läppäreissä. Tai ainakin eilen soi, kun Pitchfork kirjoitti siitä kauniita sanoja. Tai ainakin minun läppärissäni soi, sillä olen tällä kertaa 10.0 samaa mieltä Pitchforkin kanssa.

Trevor Powers on 22-vuotias makuuhuoneneronalku, jonka debyyttialbumista The Year of Hibernation on tulossa iso juttu. Levyltä on julkaistu Julyn lisäksi kaksi muutakin biisiä, Montana ja Cannons. Kuulin näistä jälkimmäisen toukokuun alussa, pidin siitä, lisäsin sen suosikkeihini, kuuntelin sitä parin päivän ajan ja unohdin sen.

Julylle olisi voinut käydä samoin, mutta hyvä ettei käynyt. Kappale kulkee yksinkertaisella soinutuksella ja tavanomaisella lo-fi-soundilla, mutta onnistuu kasvamaan kuin vahingossa kymmeniä vastaavilla elementeilla varustettuja kappaleita suuremmaksi. Neljän soinnun vaihtelu on harvoin kuulostanut yhtä tenhoavalta kuin biisin loppuhehkutuksessa.

The Year of Hibernation ilmestyy 27. syyskuuta. Loistavasta rosteristaan (muun muassa Yuck, The Black Keys, Band of Horses, Smith Westerns, Tennis) tunnettu levy-yhtiö Fat Possum Records julkaisee.

Toivotaan, ettei Youth Lagoonista tule jälleen yhtä suurten odotusten alle luhistettua orkesteria.

July by Youth Lagoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...