-->

lauantai 27. elokuuta 2011

Purity Ring - Belispeak


Aika monta buzzbiisiä on julkaistu tällä viikolla, ja omasta mielestäni järjestään oikein hyviä. James Blaken ja Bon Iverin Fall Creek Boys Choir on hieno, vaikka jopa brutaaliksi käynyt backlash-aalto onkin saattanut kääntää heikkoja mieliä pimeälle puolelle. Atlas Soundin Terra Incognita on kauneudessaan mykistävä, Girlsin Honey Bunny aurinkoisessa poppaavuudessaan virkistävä ja Reginan Unessa kuuntelu kuuntelulta paraneva leijunta. Vielä kun viikon tarjontaan lisää Avesin uuden biisin ja eilen julkaistun Purity Ringin niin ihme on, jos ei kelpaa.

Purity Ring ei oikeastaan ole huteja vielä iskenyt. Ungirthed oli kivahko (joidenkin mielestä u s k o m a t o n) pling-plongailu ja Lofticries kivahko (joidenkin mielestä u s k o m a t o n) pling-plongailu. Belispeak on niin ikään kivahko (joidenkin mielestä u s k o m a t o n) pling-plongailu. Pattern alkaa olla aika lailla niinku clear niinku. Kehuttu on, paljonkin, niin paljon, että vihaajien joukot ovat jo alkaneet teroittaa seipäitään.

Kannattaa silti aina muistaa, että buzz ja hype eivät liity mitenkään musiikkiin. Ne liittyvät musiikkikirjoitteluun, ja jos olet kiinnostunut enemmmän ensimmäisestä kuin jälkimmäisestä, kykenet ennemmin tai myöhemmin pudottautumaan pois koko hype-backlash-vastateesi-synteesi-spiraalista.

Belispeak by PURITY RING

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...