-->

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

What in the hell happened? (vko 10)

Jaahans jaahans! On jälleen aika summata kulunut viikko ja sen tapahtumat. Nyt pesee taas suosittua sisältöä rakkaiden poppihunajaisten ruuaksi. Jotenkin hölmöä ja osin vakavaa menoa olisi tarjolla. Ja osin laadukasta.

- The Strokes oli jälleen kaikkien huulilla, koska bändin julmetun paljon odotetulta Angles-levyltä vuosi kaksi biisiä nettiin. Nick Valensin kirjoittamat Taken for a Fool ja Machu Picchu ei ehkä ole bändin parhaita tekosia, mutta hyviä ne ovat. Julian Casablancas twittasi yllä olevan limusiinikuvan kanssa tekstin Do the math. Hauska mies.

- Yuck julkaisi videon, jota markkinoitiin NSFW-lyhenteellä. Kaikki työpaikkoihinsa kyllästyneet tyypit olivat aluksi ihan että jee tissejä! Sitten he katsoivat videon ja tajusivat että hitto, täähän on jotain ihme altsutaidetta. Kaikki pitivät tosi paljon biisistä ja bändistä, koska molemmat ovat täyttä kultaa.


- Kaikki The Nationalin keikalla olleet olivat ihan kybällä innoissaan, koska bändi oli COWA! Yhtye julkaisi videon, jota kukaan ei ymmärtänyt. Siinä oli pari tv-julkkista ja kummallinen juoni. Antti alkoi pikku hiljaa ymmärtää The Nationalin ylivoimaisen suuruuden.

- Osa Guns N' Roses -faneista innostui ihan kybällä, kun netissä alkoi levitä huhu yhtyeen alkuperäisen kokoonpanon paluusta esiintymislavoille, tässä tapauksessa Suber Bowl 2012:n puoliaikashown tähdiksi. Duff McKagan ampui huhut alas lausumalla: "That's bullshit. Pure, unadulterated bullshit." McKaganin mukaan ainakaan hänellä itsellään ei ole minkäänlaista suunnitelmaa palata yhteistyöhön Axl Rosen kanssa.

- The Sun uutisoi mahdollisesta The Darknessin paluusta. Brittilehden mukaan Justin Hawkins is dusting off his spandex catsuits to reform rockers The Darkness. The falsetto-loving Lord, 35, has patched up his bitter differences with brother DAN in advance of the quartet's return. Kaikki oli ihan että miks? tai että mikä Darkness?

- Liljankukka duo stormasi Facebookin kautta kaikkien musiikkia rakastavien ihmisten tajuntaan. Kaikki olivat sitä mieltä, että tätä meidän tulee tukea ja kannustaa.


- Justice kertoi tekevänsä comebackin.

- Zebra and Snake julkaisi uuden biisin ja livekeikan.

- The Raveonettes julkaisi videon saaaaaaaterin hienoon biisiin Recharge & Revolt.

- Maanjäristys sai aikaan paljon ikäviä lieveilmiöitä, kuten amerikkalaisten Pearl Harbour -viittaukset ja suomalaisten "kaikki amerikkalaiset on satanan tymiä" -kommentit. Visuaalisesti hieno löytö oli Facebookissa kiertänyt kuva vuonna 1906 tuhoutuneesta San Franciscosta. Itse huomasin sen ensimmäisenä Räsäsen Mikon linkkaamana. Tänks hälle.

- Missi-Anni eli Anni Uusivirta ja tämän miljonääriksi tituleerattu poikaystävä Mohammed Khlaid vierailivat MTV3:n suositussa Korkojen kera -ohjelmassa. Kaikki odottivat ihan kybällä ainoastaan yhtä kysymystä, "Anni hei, ootsä gold diggeri?" Kaikki olivat tosi pettyneitä, etteivät Vappu ja Jenni esittäneet kysymystä, mutta kaikkien mielestä Mohammed Khlaid vaikutti tosi sympaattiselta tyypiltä. Jouni Hynynen otti parrastaan irti sen mediahuomion, jonka uuden levyn julkaisun jälkeen pystyi ja kävi ajamassa sen pois ohjelman insertissä.

- Antin nuoruusvuosien supersuosikkiorkesterin NoMeansNon tulosta Suomeen uutisoitiin. Antti fiilisteli Wrong-albumin biisien tahdissa ja oli sitä mieltä, että tää on tosi hyvä, että tällaista musiikkia ei enää tehdä, että miksi tällaista musiikkia ei enää tehdä, ja kuinkahan vanhoja noi bändin äijät jo on?


- Raipe piiskasi Ilveksen jatkoon säälipleijareista. Kaikki tamperelaiset olivat ihan että mitä helvettiä, että Ilveksenhän piti jäädä SM-liigassa tokavikaksi. Kaikki suomalaiset olivat ihan että mitä helvettiä, että Ilveksenhän piti jäädä SM-liigassa vikaksi. (Nyt en muista, kenen tämä kuvakollaashi oli, koska tyhmyyksissäni tallensin sen ilman linkkiä. Saa kertoa.)

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

4 kommenttia:

 1. Has been said before, mut nää viikkoraportit ovat viihdyttäviä ja tarpeellisia.

  VastaaPoista
 2. Heh joo. Oon ajatellut, että näistä saa aika mainion kuvan vallitsevasta populaarikulttuurista.

  Tällaisella viihdeblogilla vetäisi muuten varmaan 10-kertaisen määrän lukijoita. Vielä lisää tissejä peliin, ja voisin perustaa oman firman.

  VastaaPoista
 3. Miljonäärisulhasista: mulla on hyvässä muistissa vuosien takaa Teemu Selänteen entisen seurakaverin, Paul Kariyan sanat, kun tämän suhde suomalaiseen Anuun oli päättynyt. Mies ei ollut ymmärrettävästi tykännyt siitä, kun suomalaiset ottivat aina puheeksi kiekkoilijan omaisuuden. Toki se ei ollut eron syy. Junttia käytöstä joka tapauksessa.

  Kirsi

  VastaaPoista
 4. Kiinnostuksella rahaan taitaa olla jotain tekemistä suositun lottoharrastuksen kanssa. Kaikki haluavat rikastua ilmaiseksi, mutta kun joku niin tekee, kaikki ovat todella pahoillaan toisen onnesta.

  -> vetävä aihe uutiseen tai viihdeohjelmaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...