-->

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Minks - Araby


Käviköhän tässä nyt niin, että koko sen ajan kun alkuvuodesta hehkuttelin kaikkea muuta kuin perinteistä kitarabändimusiikkia, perinteiset kitarabändit tekivät kaikkea mainitsemisen arvoista, mutta en huomannut sitä, koska hehkuttelin elektronista musiikkia ja olin jopa ehkä vähän vastaan sellaista tekemistä, jossa vaikutteita haetaan suoraan jostain muualta, vaikka ehkä olikin käynyt niin, että oikeasti kuuntelin elektronista musiikkia sen takia, etten itse tunnistanut niitä vaikutteita, koska en ole ekspertti asiassa, ja kitarabändimusiikissa olen, ainakin enemmän?

Tarkoitan, että pidän Minksistä ja varsinkin Minksin tuoreesta biisistä Araby. Jos kappaleeseen ja sen hyvyyteen ei ihan heti pääse kiinni, kannattaa ajatella Curen Seventeen Secondsia tai muuta sen kaltaista. Kyllähän ne vaikutteet aika paljaana läpi paistavat, ja ymmärrän jos joku on sitä mieltä, että tässä vain some dude from Brooklyn tekee huonoilla soundeilla samaa, jota lahjakkaammat tekivät 80-luvulla. Ihan hyvä ja perusteltu mielipide se on joo, mutta ei se estä minua pitämästä Minksistä.

Bändillä on muuten tosi kivat & informatiiviset nettisivut osoitteessa iamwitchcraft.blogspot.com. MySpacessa on vähän jotain muutakin.

MINKS "Araby" by user5012449

2 kommenttia:

  1. Aika kiva, mutta ei kuitenkaan TOSI kiva. Seventeen Secondsia saa kyllä yrittääkki imitoida. Kuuntelenpa hieman lisää.

    VastaaPoista
  2. Vähän samaa mieltä. Oon vain huomannut kuuntelevani tätä mielelläni monta kertaa peräkkäin, vaikka se ei missään tapauksessa ole 10/10-biisi. Minksin biisejä on spotifyssa paljonkin.

    http://open.spotify.com/album/4iaePhk3bFGCZIRXDMhVz2

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...