-->

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

What in the hell happened? (vko 4)

Mitä helvettiä tällä viikolla tapahtui? Minäpä kerron, minäpä kerron, in no particular order.

- Off the Record aloitti toimintansa osoitteessa offtherecord.fi. Sivuston tarkoituksena on julkaista kaksi akustista live-sessiota kuussa, indiestä heavymetalliin. Talven ja kevään aikana Off The Record -sessioissa nähdään esimerkiksi The Soundtrack of Our Lives, Uusi Fantasia, Mad Juana (Sami Yaffan bändi), Pintandwefall, Alcoholic Faith Mission, Rubik ja Samae Koskinen. Ensimmäisenä taltioitavana kävi Magenta Skycode, joka teki lämpivät, ihastuttavat ja muutenkin loistavat versiot kappaleistaan We're Going to Climb, Simple Pleasures ja Go Outside, jossa - GASP! - lauletaan osin suomeksi. Tämä on saatanan hieno juttu.

- Sleigh Bells kävi Suomessa ja ihastutti kaikkia. Koska se kitaristi on niin komea. Ja se laulajakin on ihan kiva. Villien huhujen mukaan Echoes-blogin mainekas kirjoittaja Tomi olisi koskenut Alexis Kraussin kättä joko "viisi sekuntia", "kymmenen sekuntia" tai "ikuisuuden". Bändi myös julkaisi videon kappaleesta Rill Rill, joka ihastuttaa kaikkia. Koska se kitaristi on niin komea. Ja se laulajakin on ihan kiva. Ja biisi viime vuoden parhaita. (Laulamme sitä tyttären kanssa sanoilla habahaa-a-habahaa-habahaa / tik-tik-tik-tik-tik / a-haba-haa)


- Ruotsin oma söpöläisorkesteri The Sounds julkaisi uuden kappaleen Better Off Dead, joka kuulostaa näin ensireaktio-henkisesti jotenkin epäonnistuneelta ja kamalalta. Just don't get it. Really really really don't. Biisin voi ladata bändin nettisivuilta.
Better Off Dead by The Sounds Official

- Cut Copy julkaisi jälleen yhden kappaleen 8. helmikuuta ilmestyvältä Zonoscope-levyltään. Need You Now kuulostaa ihan New Orderilta, mikä ei ole mikään ihme, koska Cut Copy kuulostaa ihan New Orderilta. Ne indiefiilit, jotka ovat jo ladanneet jokin aika sitten nettiin vuotaneen Zonoscopen kohauttivat hartioitaan ja jättivät klikkauksensa klikkaamatta. Itse en kuulu siihen porukkaan, koska en jaksa enää kuunnella albumeita. Biisistä ja bändistä pidän kyllä.
Need You Now by cutcopymusic

(Jatkuu myöhemmin tänään. Antti alkaa nyt tehdä kotitöitä.)

Ok. Nyt.

- Maria Veitola aloitti jälleen puheohjelmansa pidon. Vieraina olivat relevantit Johanna Tukiainen ja Arto Länsman, julkisuuteen jo aiemmin kuluneella viikolla palannut Jussi Parviainen (jonka piti palata julkisuuteen Maria-ohjelmassa) ja eduskuntavaaliehdokkuudestaan kertonut Jani Toivola. Jussi kirjoitti blogissaan Maria Veitolan talk show on tv-vastine Amppareiden uutisotsikoille sanoiksi sen, mitä useat sisimmässään ajattelivat. Paitsi tietysti ne, joiden mielestä ei ole "noloa" pitää Tuksun tekemisiä "noloina". Uusi Fantasia ja Freeman vetivät musiikkivieraina hyvin.

- Pitchfork ja Gorilla vs. Bear intoilivat supersöpöstä (ja yllättävän osaavasta) PS22-kuorosta, joka versioi Ariel Pink's Haunted Graffitin taivaallisen Round and Roundin. Kaksi viikkoa sitten Anna Hathaway kävi kertomassa kuorolaisille, että he esiintyvät Oscar-gaalassa.


- Paleface putsasi pöydän Funky Awardsissa.

- Asa julkaisi uuden biisin ja videon Hip Hop Hurraa.

- Pirkkalalainen perheenisä innostui valtavirtamusiikista.

- Huuma The Strokesin uudesta levystä Angels yltyi, ja joku effing tyyppi käynnisti huhun, jonka mukaan albumi/osa albumista/uusi single Under Cover of Darkness olisi vuotanut.

- Bright Eyes julkaisi kappaleen Haile Selassie, joka on ok, mutta ei kuitenkaan yhtä hyvä kuin Shell Games.
Bright Eyes - Haile Selassie by Pretty Much Amazing

edit. Unohdin listaltani, että Cold War Kids julkaisi kelvon Mine Is Yours -levyn. En ole aivan yhtä innoissani siitä kuin jotkut muut, mutta mielikseen sitä kuuntelee. Ja että Radio Dept julkaisi hyvän kokoelman.

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stopshakehoneygo investigates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...