-->

perjantai 14. tammikuuta 2011

On Volcano - The Explorer


Tamperelainen On Volcano julkaisi pari kuukautta sitten ilmaiseksi oivallisen New Blood -ep:n. Minun piti kirjoittaa sana tai kaksi yhtyeestä jo tuolloin, mutta sitten tapahtui jotain mystistä. Korjataan asia nyt.

Omien sanojensa mukaan bändi embreissaa modernia indiepoppia shoegaze ja postrock vivahtein, ja siltähän tämä kuulostaa. On Volcanolla ei esimerkiksi ole suurtakaan kiirettä aloittaa laulua heti kun ensimmäinen ääni ensimmäisestä soittimesta on ilmoille päästetty, vaan kappaleet kehittyvät rauhassa sekä melodisesti että soundillisesti kohti kliimaksiaan ja häipyvät sitten hiljalleen sinne mistä tulivatkin.

The Explorer johdattelee leppeästi mukaan bändin tunnelmaan. Kannattaa ladata koko New Blood itselleen, koska se toimii hyvin nimenomaan kokonaisuutena.

01 On-Volcano-The Explorer by larsbogel

2 kommenttia:

  1. Joo-o, piti itsekin kirjoittaa, mutta mystisyys iski tännekin :) Loppujen lopuksi olen tykkäillyt epstä, vaikka aluksi säikähdinkin biisien mittaa/mittoja. Mutta juuri kuten sanoit, kokonaisuutena toimii ja muutamat vau-fiiliksetkin ovat yllättäneet, kun ep on unohtunut iPodiin päiväksi pyörimään.

    VastaaPoista
  2. Mullakaan tämä ei ollut sellainen instant-tykästyminen, vaan pikku hiljaa aloin pitämään bändistä enemmän ja enemmän.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...