-->

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Maybe or maybe not rare songs by The Strokes

Strokesin basisti Nikolai Fraiture paljasti tänään tai eilen BBC:n Radio 1:n haastattelussa, että yhtye julkaisee neljännen studioalbuminsa huhtikuussa. Fraiture kuvaili uuden levyn kuulostavan soundillisesti Room On Firen ja First Impressions of Earthin välimuodolta. Olen asiasta hyvinkin innoissani, koska itselleni Strokes on ollut 2000-luvun parhaita & tärkeimpiä bändejä.

Strokesille kävi vuosituhannen alussa ns. perinteiset, kun Is This Itiä hehkutettiin liikaa. Ei liikaa siihen nähden kuinka hyvä levy se on, vaan liikaa siinä mielessä, että se ei kuitenkaan ole ihan joka jampan perusalbumi. Hehkutuksesta johtuen myös Strokesia ymmärtämättömät ja musiikkimaussaan horjuvat henkilöt joutuivat sitä diggailemaan, ja kun väistämättömän backlashin aika koitti, palstatilaa alettiin täyttää maailman yliarvostetuin bändi -tyylisillä kirjoituksilla.

First Impressions of Earthista on ehtinyt kulua jo viisi vuotta. Tällä välin Albert Hammond Jr on ehtinyt julkaista kaksi sooloalbumia ja Julian Casablancas yhden. Nick Valensi on saanut lapsia, Nikolai Fraiture viritellyt Nickel Eye -sivuprojektiaan ja Fabrizio Moretti eronnut Drew Barrimoresta ja rumpuloinut Har Mar Superstarin taustabändissä.

Jos Strokesilla menee kaikki muu päin hittoa, yhtye voi aina ryhtyä maailman hienoimmaksi cover-bändiksi.

Hawaii


Life Is A Gas


Mercy, Mercy Me ft Eddie Vedder and Josh Homme


Modern Girls & Old Fashion Men ft. Regina Spektor

2 kommenttia:

  1. Olen aina elänyt harhaluulossa, että olisin oikea Strokes fani, mutten ollut kuullut yhtäkään näistä biiseistä...

    VastaaPoista
  2. Noi on kaikki sinkkujen b-puolia. Hawaii on Juiceboxin, Life's a Gas on Heart in a Cagen, Mercy Mercy Me on You Only Live Oncen ja Modern Girls & Old Fashion Men on Reptilian. Lisäks The End Has No Endin b-puolena on live-cover Clashin Clampdownista, mutta noita livevetoja nyt on netti pullollaan.

    Ja ehkä se on jopa hyvä asia, jos ei koko elämäänsä käytä suosikkibändiensä b-puolien metsästykseen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...