-->

maanantai 3. tammikuuta 2011

Something good (last part)

Joo-o tota. En tee listoja noin kuukauteen tämän jälkeen, mutta vedetään nyt vielä viimeinen, että loogisuus pysyy. Näitä olen pikkuisen niinku kuunnellut viime viikolla, olkoonkin, että tuo top50 vei suurimman osan musiikillisesta huomiostani.

Jatkan päivittäisiä biisipostauksia itse blogifeedin puolella, ettei a) tule tehtyä päällekkäisiä/peräkkäisiä postauksia ja b) että niistä jää jokin jälki olemaan.

#5 Baby Monster - Ultra Violence and Beethoven
Blib blob pling plong ding ding ding. Blib blob pling plong ding ding ding. Blib blob pling plong ding ding ding. Tämähän on aika hyvä biisi.


#4 Beady Eye - Four Letter Word
Beady Eyen uusi biisi jyrää jopa yllättävän komeasti. Tai siis ihan helvetin komeasti. Didn't know you had it in you.


#3 Nine Inch Nails - Just Like You Imagined (live)
Nine Inch Nails uploadasi uuden vuoden kunniaksi mykistävän livevedon Just Like You Imaginedista. Tämä ei ole enää pelkkää popmusiikkia.


#2 Bright Eyes - Shell Games
Death obsessed, like a teenager / Sold my tortured youth, pissed in vinegar / I'm still angry with no reason to be. Taas ollaan tosi ongelmaisia, which I love.


#1 The Black Keys - Tighten Up
Tämä olisi ollut vuoden parhaat -listallani, mutta tutustuin bändiin vasta nyt. Tighten Upin videossa on menot ja meiningit kohdallaan. (nimim. pirkkalalainen perheenisä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...