-->

maanantai 17. tammikuuta 2011

New videos from PJ Harvey, Wild Nothing and Crystal Castles feat. Robert Smith

Tämä postaus piti tehdä jo viikonloppuna, mutta en vain saanut painettua julkaise teksti -nappia. En ole ihan varma, olenko niin video-orientoitunut henkilö kuin jotkut muut ovat, mutta onhan se mainitsemisen arvoista, jos lempiartistit julkaisevat jotain visuaalista.

Videoiden tekeminen näyttää muuten nykyään todella helpolta puuhalta. Ensin vähän häröillään ja sitten laitetaan liikkuvia kuvia päällekkäin. And then...upload!

Kehutaan muuten tamperelaista On Volcanoa, joka tätä kirjoittaessa on Hype Machinen Most Blogged Artists -listan sijalla 12. I know, small victories etc, mutta silti todella hienoa.


PJ Harvey - The Words That Maketh Murder
Uploaded by spektorholic. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

Crystal Castles - Not In Love from Video Marsh on Vimeo.


Wild Nothing - "Vultures Like Lovers" Music Video from Connor Burke on Vimeo.

2 kommenttia:

  1. Sorry, mutta vaikka Crystal Castles oli vuoden kovimpien artistien listallani, en jaksanut katsoa videota loppuun. Vähän turhan taiteellista mun makuun. Tulin juuri GY!BE:n keikalta (aivan pakko mainostaa), ja sinne oli kyllä kehiteltu jotain, jota voi kutsua kunnon visuaalishowksi!

    VastaaPoista
  2. Joo siihen vähänä viittasinkin tossa häröilyllä ja kuvien päällekkäisyydellä. Monsters of Popissa syksyllä vetäneellä Dangerilla oli kanssa tosi hienot visuaalit.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...