-->

maanantai 3. tammikuuta 2011

Lissie - Pursuit Of Happiness (ja Jussin radio-ohjelma)

Piti aloittaa työlään & aikaa vievän & silti palkitsevan & paljon kävijöitä blogiin tuoneen & mutta silti työlään & ehkä kuitenkin enemmän palkitsevan kuin työlään best of -listauksen jälkeinen uusi vuosi jotenkin mahtipontisesti, mutta en aloita.

Huomioni kiinnittyi Illinoisista kotoisin olevaan mutta Lontoosta käsin vaikuttavaan Lissieen hänen hauskan välispiikkinsä ansiosta. Sitten muistin, että hetkonen, Jussi valitsi Lissien albumin Catching a Tiger vuoden parhaiden levyjen joukkoon.

Sitten muistin, että Jussi aloittaa tänään YleX:llä uuden radio-ohjelman.

Uuden musiikin aamuvuoro on omistettu tässä ajassa tuoreelle ja merkittävälle populaarimusiikille. Ohjelman toimittaja Jussi Mäntysaari esittelee joka arkiaamupäivä tuoreet kotimaiset ja ulkomaiset kappaleet, sekä tekijät niiden takaa. Lisäksi Uuden musiikin aamuvuoro nostaa joka viikko esille yhden tuoreen kotimaisen albumin ja selvittää millaisia tarinoita se kätkee sisälleen.

Sydämeni täyttää lämpö ja suunnaton usko kun ajattelen sitä tapaa, jolla Mäntysaari hoitaa tämän homman himaan. Kuuntele Uuden musiikin aamuvuoroa arkisin YleX:ltä kello 10-11. Sen jälkeen käännä kanava takaisin työnantajani SBS Median ammattitaitoisille & viihdyttäville taajuuksille.

2 kommenttia:

  1. No problem. Mutta missä viipyy Uuden musiikin aamuvuoron Facebook-fanisivu? Ja missä voin osallistua kilpailuun ja voittaa levypalkintoja? Ja saako lähettää terveisiä? Ja onko Ruger Hauer Rutger Hauerin veli, isä vai poika?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...