-->

torstai 20. tammikuuta 2011

Almost nude girls groovin' to some indiemusic


Voi juku. Kuinka pitkä aika on siitä, kun blogissa on esiintynyt paljaat rinnat? Aika kauan. Ehkä jopa liian kauan.

Nykyinen indie-estetiikka on antanut luvan ihmiskauneuden esittämiseen, kunhan sen tekee "viileästi" ja "poptaiteellisesti" eikä "pornosti" tai "Tuksusti". Kirjoittelin marraskuussa blood, boobies, sex & violence -wagonista. Tilanne ei ole muuttunut miksikään.

Mikähän olisi se suomalainen indieyhtye, joka uskaltaisi iskeä ryntäät tiskiin? Pidettäisiinkö tempausta "rohkeana" vai "nolona"? Olisiko mahdollista keikauttaa paletti ympäri niin, että joku laittaisi alastomia indiemiehiä osaksi visuaalista taideteostaan? Haluaisivatko indietytöt katsella alastomia miehiä? Uskaltavatko indiepojat tunnustaa, että he tykkäävät kytätä tissejä?

Ovatko nykyiset indiediskot lihatiskejä? Paritellaanko indiediskojen vessoissa vailla huolta huomisesta? Onko ihan ok olla objekti?

Haittaako katselunautintoa se, että Purity Ring ja Evan Voytas ovat tehneet ihan kivat laulut pikkutuhmien videoidensa taustalle?

Onko "pikkutuhma" hyväksytty indie-sana?

It's all so confusing.

(edit. Mää teen kyllä aika saatanan noloja blogientryjä.)


Purity Ring - Ungirthed


Evan Voytas – Tomorrow night we’ll go anywhere

TOMORROW NIGHT WE'LL GO ANYWHERE from Jamie Harley on Vimeo.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä sun blogientryt ei ole yhtään noloja vaan hauskoja ja hyvin pohjustettuja!

    VastaaPoista
  2. Hehhhee joo tänks. Aina välillä on sellainen olo, että oon ihan superhauska ja välillä sellainen, että yritän olla ihan superhauska. Niiden välinen ero on mainittava.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...