-->

lauantai 29. tammikuuta 2011

Adele - Set Fire to the Rain


Aina välillä, ei kovin usein, kuulee laulun josta tietää, että nyt on tehty jotain poikkeuksellisen hienoa. Jotain sellaista, johon valtaosa musiikintekijöistä ei ikinä pysty. Itse asiassa jotain sellaista, johon valtaosa hyvistä artisteista, jopa omista suosikeista ei ikinä pysty. Adelen Set Fire to the Rain on sellainen. Se on mykistävän hieno.

Adele on syystäkin kerännyt lyhyen laulajanuransa aikana ylistystä ja palkintoja, olivat ne sitten BRIT Awardseja, London Awardseja tai Grammyja. Hän pystyy olemaan superkaupallinen olematta falski tai kuoliaaksi tuotettu. Se näyttää nykyään olevan melkein mahdotonta.

Omaan ei-varsinaisesti-valtavirtaiseen musiikkimakuuni Adele ei oikein ole sopinut, ennen kuin nyt. Set Fire to the Rain ei vuoda mistään. Se on mahtipontinen, pateettinen, ylitunteellinen ja kaikki tunnetut keinot käyttävä erolaulu, johon Adele lataa sellaisen määrän loppua kohden kasvavaa tunnetta, että sydän on räjähtää.

I set fire to the rain
Watched it pour as I touch your face
Well it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name
I set fire to the rain
And I threw us into the flames
Well, I felt something die
'Cause I knew that that was the last time, the last time
Let it burn
Let it burn


Sunnuntaina Adelen kakkosalbumi 21 nousee Briteissä albumilistan kärkeen myymällä yksin enemmän kuin muut top10-albumit yhteensä. En usko hankkivani sitä, koska levyn loput kappaleet eivät tunnu puhuttelevan minua, koska ne ovat liian tavallisia, koska niissä vedetään kuitenkin vähän turhan tuttuja latuja pitkin, koska Adelen The Cure -cover Lovesongista on mielestäni ok mutta vesitetty, koska albumin saa kahdella markalla jostain laarista jonkin ajan kuluttua ja koska se ei vain yksinkertaisesti ole sitä mitä yleensä kuuntelen.

Siitäkin huolimatta Set Fire to the Rain pysynee mukanani aika pitkään.

Adele - Set Fire To The Rain by elektrobarock

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...