-->

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Pintandwefall - Rat Dance (video)

(kuva: Sarra Keppola)

Pintandwefall alkaa olla blogin suosituin bändi, ainakin esiintymistiheytensä perusteella. Kirjoittaisin muistakin kotimaisista yhtyeistä useammin, jos ne vain julkaisisivat enemmän uusia biisejä/videoita/livevetoja/hassutteluja etc.

Yhtyeen ajatus on ollut tehdä musiikkivideot kaikista Time Is Right for Romans, Babyn kappaleista ja julkaista ne noin viikon välein. Kyllähän näitä mielikseen seurailee, vaikka budjettia ei tälläkään kertaa taida olla edes olemassa.

Tämä videoiden teko ja tiheä julkaisutahti kuvastaa aika hyvin nykyistä nettiaikaa. Vielä viime vuosituhannen puolella samanlainen tempaus olisi ehkä huomioitu, mutta itse tuotoksia ei monikaan olisi nähnyt. Nyt videoita on katsottu Youtubessa vähän biisistä (ja sen tuoreudesta) riippuen 1000-4600 kertaa. Ei vielä mitenkään ducksaucemaisesti, mutta kotimaiselle yhtyeelle ihan kelvosti. Loput Pintandwefallin videot ja muita katsomisen arvoisia kotimaisia on nähtävissä Gaean Youtube-profiilin kautta.

Näyttäisi muuten siltä, että bändin promokuvat on otettu Rat Dancen videon kuvausten yhteydessä. Kuvaajakin on toinen videon tanssijoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...