-->

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Best Coast - Crazy For You (with icanhascheezburger.com)

On niin paljon kaikkia tosi hienoja asioita, joista kirjoittaa ja/tai joita kannustaa. Zebra and Snake on julkaissut uusia biisejä, Tampere on okei on julkaissut hienon dj-videon, Peter Björn and John on julkaissut hienon uuden poprallin, Antti on vähäsen tykästynyt Rainbow Arabiaan ja niin edelleen. Jos joku haluaisi painaa Antin tilille vaiks semmoiset kolme ja puoli tonnia kuussa & työsuhdeautona '65 Ford Mustangin niin voisin postailla 15-20 indiejuttua päivässä ja rakastaa jokaista vastaantulijaa.


Best Coast on tehnyt videon yhteistyössä supersuositun ja ajoittain hillittömän hauskan icanhascheezburger.comin kanssa. Yhteistyö on sinänsä perusteltua, että bändin laulajan Bethany Cosentinon Snacks-kissa on megalomassiivinen skenejulkkis.

Tässäkin on selvästi ja häpeilemättömästi tavoiteltu viraalia, linkattavaa ja blogattavaa nettisisältöä, mutta I don't care. Eläimet ovat kivoja, olivat ne sitten sylissä, sohvalla tai videon tähtinä.

Suomalaisittain ajatellen voimme tietysti olla superviileitä ja todeta, että Magenta Skycode ehti kissateemallaan ensin, siis niinku kuukausia sitten.(Postailen noista ensimmäisessä kappaleessa mainituista asioista seuraavien 10-24 tunnin aikana.)

2 kommenttia:

  1. Peukkua ylös ton kuvan ansiosta :)

    VastaaPoista
  2. Elämän tavoite tiivistettynä yhteen kisumisukuvaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...