-->

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

The Vaccines is crushing the 2011!

Kirjoitin noin kuukausi sitten näin: "Jos The Vaccines jatkaa Blow It Upin kaltaisten rallien kynäilyä, bändin ensi vuonna ilmestyvästä debyyttialbumista voi hyvinkin tulla (miniatyyri)hitti." Näyttäisi aika pitkälti siltä, että jos-muodon ja suluissa olevan miniatyyri-sanan voi pudottaa huoletta lauseesta pois.

Tähän asti olen pitänyt kaikesta bändin musiikkiin liittyvästä. Jopa niin paljon, että en ole edes antanut erinäisten lehtien ylisanojen häiritä itseäni.

Ensin kuulin omin voimin Blow It Upin...


...sitten Wreckin Bar (Ra Ra Ra)n, jonka Juhani valitsi viime vuoden best of -listalleen...


...ja tänään Jussin kirjoituksen ansiosta Post Break Up Sexin.

Vaccines post break up sex. Directors cut. from Stephen god damm Agnew on Vimeo.


Kaikki ovat niin ässiä vetoja, että bändin 21. maaliskuuta ilmestyvä albumi What Did You Expect From The Vaccines? on jo näiden ansiosta vuoden albumien joukossa. I'm in the bandwagon and luvin' it!

3 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kyllä ihan teikäläisen kakunpalaselta. Kiitti linkkauksesta jälleen! Pitäis itsekin kunnostautua lähteiden ilmoittamisessa.

    VastaaPoista
  2. Oon ajatellut ton linkkailun niin, että jos oon löytänyt jotain suomalaisesta blogista niin linkkaan aina, ja jos joku biisi on ihan selvästi ns. ulkomaisen blogin omaisuutta (esim daytrotter.com), niin silloin kanssa. Mutta kyllähän nää samat biisit risteilee aina siellä sun täällä joka tapauksessa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...