-->

torstai 3. maaliskuuta 2011

Gang Gang Dance - Glass Jar


Ne hetket ovat hienoja, kun valtava osa samalla tavalla ajattelevista ihmisistä innostuu samaan aikaan samasta asiasta. Varsinkin silloin, kun backlash-oriented-ilonpilaajat eivät ole vielä päässeet sille turvalliselle toiselle levelilleen ja hype-oriented-innostujat saavat keskenään kiihkoilla uudesta hienosta jutusta.

Gang Gang Dancesta ovat kuluneiden tuntien aikana intoilleet ainakin Ääniä, Stereogum, Gorilla vs. Bear, Pitchfork ja luultavasti kymmenet/sadat muut. Kehuvia lauseita on kirjoitettu.

- Woozy New York psych monarchs...epic 11-minute headrush called Glass Jar.
- The excellent 11-minute Glass Jar sets the stage for longtime New York worldbeat experimentalists Gang Gang Dance’s Eye Contact. A decade later, it may very well be their strongest collection to date.
- Massive, sprawling 11+ minute opening jam from one of our most anticipated releases of ‘11.
- Nyt nyt nyt ei oo leikin paikka, vaikka siltä tuntuukin...eka kuuntelu ei tässä tapauksessa sano vielä mitään eikä sen pidäkään. Paitsi, että mahassa pyörii.


Glass Jar on poikkeuksellinen teos. Sillä ei ole enää paljoakaan yhteistä perinteisen popmusiikin kanssa, eikä sitä voi mitenkään selittää musiikintunneilta tutun rytmi & melodia & harmonia -kolminaisuuden kautta.

Tässä ollaan isojen asioiden äärellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...