-->

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Bazooka - I Want To Fuck All of the Girls in my School


Sori tosi paljon kaikille, really. Bazooka. I Want To Fuck All of the Girls in my School. Teenage angst, kenties? Bändi on jopa kotoisin Kreikasta. Cursed Beach, Please select your region, Greece. Aivan oikein.

Mutta kun tämä on oikeasti aika hyvä. Alun punkahtavan Sonic Youth -jyräyksen jälkeen ilmoille kajahtaa 90-lukulainen altsukertsi ja tietysti tuo sekä iskevä että mieleenpainuva hokema. Aluksi ajattelin, että tästä on nyt yritetty tehdä jollain käänteisen nololla tavalla hauska, mutta ei se kyllä siltä biisiä kuunnellessa tunnu.

Bazookan MySpace-sivulla on teksti Upcoming EU tour. We are planning our European tour from April 15th to May 15th. If you have any suggestions for shows contact us! Pojat tuskin tekevät kiertuetta suuren maailman malliin isoilla liksoilla. Levy-yhtiötä kun heillä ei ole, ja ne pari uploadattua kappalettakin ovat saaneet vain vähän yli 300 kuuntelua. Joku seiskatuumainen on kai tulossa joskus jonkin levymerkin kautta, joten toivoa paremmasta & suuremmasta huomisesta on.

Joten ihan tosi, tervetuloa Tampereelle. Lupaan ehkä tulla katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...