-->

torstai 24. maaliskuuta 2011

The White Wires - Let's Go to the Beach


Mitä lähemmäs kesän pitäisi tulla ja mitä enemmän sataa lunta, rakeita ja räntää, sitä mieluummin kuuntelen rannasta, kesästä, surffauksesta ja sen sellaisista asioista kertovia biisejä.

The White Wires on ajatellut, että jee ollaan todella hauskoja ja tehdään Let's Go to the Beachin videosta sellainen, jossa bändi soittaa kylmässä ja lumisessa paikassa, mutta jossa meillä ja meidän kavereillamme on silti ihan mieletön meno & meininki. Niin että aahhahaaa, käänteishuumoria parhaimmillaan. Itse ajattelin aluksi, että saatanan tyypit, ei naurata, meillä täällä Suomessa on oikeasti tuollaista, että meillä bändien pitää kuvitella ne rannat ja avoautot ja surffilaudat ja pirtelöt ja yleensä tytötkin. Että ette tekään mistään mitään tiedä.

Päätin katsoa, mistä The White Wires on kotoisin ja huomasin, että kappas, Ottawasta, Ontariosta, Kanadasta. Tarkistin paikallisen säätiedotteen. Weather Forecastin mukaan Ottawassa on tällä hetkellä yksi aste celsiusta, mutta seuraaviksi päiviksi odotetaan jopa kymmenen asteen pakkasta.

Minusta ja The White Wiresista tuli heti ystävät.

2 kommenttia:

  1. Aina on yhtä kiva huomata, ettei me olla ainoita jotka kärvistelee lumen ja kylmän kanssa ja toivoo pääsevänsä rannalle ennen kuin syksy teilaakin jo kesän tieltään. Tästä tuli hyvälle tuulelle, kiitos!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...