-->

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

The Strokes - Taken for a Fool & Machu Picchu


Kannattaa olla nopea, sillä kohta nämä ovat poissa netistä. Ja sitten taas netissä. Ja sitten poissa. Ja sitten taas netissä. Ja sitten poissa. Ja sitten jossain muualla. etc.

Kaksi leakanutta biisiä The Strokesin Angles-levyltä. Taken for a Fool ja Machu Picchu. Jos olen ymmärtänyt oikein, nämä ovat Nick Valensin kynäilemiä biisejä. Ne eivät kuulu bändin parhaimmistoon, ainakaan näin ensireaktiomaisesti nopeasti & lonkalta arvioituina. Varsinkin melodisesti molemmat tuntuvat vähän turhan sekavilta ja päämäärättömiltä. Ehkä aika ja kuuntelukerrat korjaavat asian.

edit. Okei, olin jo deletoimassa tuon ensireaktioni, koska parin tunnin repeat muutti jonkin verran mielipidettäni. Machu Picchun säkeistö on kiva, c-osa vänkä ja Casablancasin laulusuoritus rutkasti repäisevä. Taken for a Foolin kertsi on iskevä ja jopa tanssittava. Molemmat sopinevat hyvin Anglesin albumikokonaisuuteen, mutta en silti usko niiden olevan yksittäisinä biiseinä levyn top3:ssa.

Biisit ovat monessa paikassa, mutta ripataan nyt vaikkapa mu-sique-blogia.

The Strokes - Taken for a Fool
The Strokes - Machu Picchu

Tässä aikanaan nettiin laitettu 30 sec preview ja alla pari päivää sitten julkaistu bändi studiossa -tyylisen trilogian kolmas osa.Albumi ilmestyy 22. maaliskuuta. It's going to be huge!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...