-->

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

What in the hell happened? (vko 11)

Voi pojat ja tytöt, tällä viikolla tapahtui paljon isoja asioita! Jopa niin paljon, ettei kaikkea mahdollista ehdi edes käsitellä. Tässä kuitenkin tärkeimmät & satunnaisimmat popkulttuurin kultajyväset menneiltä päiviltä.


- Ranskalaisen elektroduo Justicen odotettu comeback-biisi Civilization julkaistiin Adidaksen mainoksen taustalla. Lukuisten feikkijulkaisujen määrä hämmensi hipsterihenkisten nettisurffaajien armeijaa, ja some-päivityksessä jos toisessakin kummasteltiin uuden Justicen laimean letkeää soundittelua. Aito Civilization kuulosti kuitenkin kaikkien mielestä joko lupaavalta, hyvältä tai superbangerilta. Mainoksessa yhdistettiin tuoreella tavalla urheilu-, harrastus-, klubbailu-, ja mainstreambisnekset. Kasvonsa rahaan olivat vaihtaneet muun muassa Katy Perry, Lionel Messi ja Derrick Rose.


- The Strokesin tuore albumi Angles leakkasi nettiin maanantaina, ja yhtye laittoi sen streamattavaksi nettisivuilleen tiistaina. Lehdet kirjoittivat levystä joko kahden, kolmen tai neljän tähden arvioita, mikä oli tietysti hieman myöhäistä, koska kaikki olivat jo kuunnelleet levyn itse. Ne, joilla ei ollut omaa musiikillista näkemystä, mutta jotka halusivat kuitenkin keskustella Anglesista asiantuntevasti olivat hieman hukassa, koska he eivät tienneet, kenen puolella olla ts. onko levy hyvä vai ei. NME kirjoitti albumista arvion, jonka sisällön pystyi suht huolettomasti omimaan omaksi mielipiteekseen.
(Klikkaamalla isommaksi. Albumin voi kuunnella laillisesti tästä.)

- Arcade Firen ja Spike Jonzen lyhytelokuvan Scenes from the Suburbs traileri julkaistiin. Kaikki olivat aluksi että jeee, tää on maailman parasta, mutta trailerin katsottuaan kaikki olivat ihan että jaa, että eihän tässä nyt ole oikein mitään uutta verrattuna viime vuonna julkaistuun The Suburbsin musiikkivideoon. Kaikki odottavat silti elokuvaa ihan kybällä.


- Death from Above 1979 julkaisi treenivideon Little Girl Rehearsal, jonka alaviitteenä oli hauska teksti This is where eardrums come to die. Video kasvatti kaikkien odotuksia bändin comebackia silmällä pitäen, vaikka kukaan ei mainittavasti nauttinutkaan köpöisestä mössövideosta.


- Glasvegas julkaisi keskiarvoista mielenkiintoa mielenkiinnottomamman videon orkesterin promokuvauksista. Kaikki olivat ihan että jaahans, tällaista menoa.


- Myös Animal Collective julkaisi vähän niin kuin vähän niin kuin jotain niin kuin, vaikka kaikkien mielestä ajatus bändin uudesta materiaalista oli sata kertaa mielenkiintoisempi kuin lopulta se uusi materiaali. Kaikki alkoivat pikku hiljaa nähdä tämän saatanan avaruusaikaisen DIY-henkisen nettihypekoneiston läpi, että hei, jos aiotte tulevaisuudessa oikeasti innostaa fanejanne, niin julkaiskaa nyt jotain hienoa, älkääkä vain ottako sitä effing videokameraa mukaanne johonkin effing randomiin paikkaan ja runtatko mitä tahansa materiaalia editorin vhs-filtterin läpi ja upatko nettiin, että me rakastetaan teitä and all, mutta teidän häntänne näkyvät ja kohta ei enää kiinnosta.


- Eleanoora Rosenholm sen sijaan julkaisi käsittämättömän hienon videon kappaleeseen Valo kaasumeren hämärässä. Videosta vastasi Sami Sänpäkkilä.

- Ja vaikka kaikki olivatkin ehtineet menneiden viikkojen aikana lopen kyllästyä Herkullistajaan, silti useiden mielestä autotunetettu Charlie Sheen oli hauska.


- The Raveonettes joutui perumaan Texasin SXSW:n esiintymisensä. Bändi ilmoitti asiasta Twitterissä: Very sad to announce that we will not make it to SxSW this year. We've had to cancel due to Sunes visa issues. All other US dates are happening.

- Starfucker joutui perumaan joitain SXSW:n esiintymisiä, koska yksi yhtyeen jäsen pidätettiin. Kännisen orkesterin twitter-feed oli muutaman tunnin ajan ns. EPIC!!!!!!!11111

- Deadmau5 päätti tehdä osansa Japanin katastrofin uhrien hyväksi ja myydä klassisen diamonte mau5 headin hyväntekeväisyyden nimissä. Artisti kertoi asiasta Facebookissa.

- Lauri Tähkä aka Lauri Suo päätti lopettaa hommat musabisneksessä. Bändikaverit saivat tiedon asiasta sähköpostilla viime viikolla, tiedotusvälineet saivat tiedon bändin nettisivujen kautta maanantaina, iltapäivälehdet kirjoittivat asiasta etusivuillaan vuorokauden myöhässä tiistaina, radioiden aamushowt käsittelivät asiaa vuorokauden myöhässä samaisena tiistaina ja radioiden kuuntelijat huomasivat, että aahhhahaaa, että tiedettiinhän me että te käytätte juttujenne lähteenä 100% iltapäivälehtiä. Vappu ja Jenni saivat perjantaina haastatteluun Elonkerjuun viulistin Johanna Koivun, joka oli silmin nähden liikuttunut tapauksesta, ja puhelinhaastatteluun faniklupin johtajan, joka oli korvin kuullen liikuttunut tapauksesta. Myös tunteelliseksi tiedetty Vappu Pimiä liikuttui muiden liikutuksesta ja Lauri Tähkä -fanit liikuttuivat yleisesti raskaan viikon liikutuksista ja samaistumisesta tv-ohjelman liikutuksiin. Iso osa tavallisista tv:n katsojista oli ihan että mikäs tämä Lauri Tähkä nyt olikaan, että mikä se hänen hittikappaleensa nimi oli?

- Thom Yorke veti dj-setin jossain ja kaikki videon nähneet olivat vähän hämmentyneitä, että mitäs tuo vanha äijä tuossa nyt oikein hilluu, että voi että, että kuinkas vanha minä nyt olinkaan, että en kai minä itse näytä tuolta hilluessani tanssilattialla/dj-kopissa ja jos en vielä näytä niin koska näytän? Kaikkien mielestä oli tosi kummallista, että laulajana ja mainstreamereille liian vaikean musiikin tekijänä tunnettu tyyppi on nyttemmin tunnettu lähinnä tanssiliikkeistään.


- Eräs henkilö veti ns. viikon parhaat Facebookissa. Kaikkien mielestä juttu oli paitsi 100% tyhmä myös effffffffing hilarious.

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...