-->

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

What in the hell happened? (vko 9)

Melko suositusta aika suosituksi skyrocketin lailla hypähtänyt viikkokatsaus on taas täällä! Tällä viikolla ammensin populaarikulttuurin loppumattomasta kaivosta seuraavat infon kultahippuset.

- The Strokes oli joka paikassa. Ensin bändi julkaisi / bändiltä julkaistiin albumisampleri, johon muun muassa Julian Casablancas linkkasi Twitterissä. Sony päätti kuitenkin poistaa 30 sekunnin clipit Youtubesta, koska loistavan levyn promoaminen olisi saattanut lisätä levymyyntiä ja täten myös pitkittää isojen levy-yhtiöiden ja paikallisten levykauppojen elinkaarta. Stopshakehoneygossa päivitettiin sampleria välillä sieltä, välillä täältä. Osat Angles-albumista voi kuunnella halutessaan tästä.

- The Strokes julkaisi virallisesti Under Cover of Darkness -sinkun, jonka b-puoli You're so Right jakoi mielipiteet. Lisäksi yhtye kävi esiintymässä Saturday Night Livessa, jossa kuultiin sinkkubiisin lisäksi maagisen hieno Life Is Simple in the Moonlight. Casablancas kertoi myös jollekin lehdelle omat mielipiteensä uuden levyn kappaleista. (Klikkaamalla isommaksi.)

- Ladytron julkaisi uuden videon kappaleeseensa Ace of Hz. Se sai biisin kuulostamaan vähän paremmalta kuin ilman videota, mutta ei onnistunut kampeamaan sitä klassikoksi. Vanha sanonta aasista ei saa hakkaamalla hevosta piti jälleen paikkansa. Bändi säilyi silti Antin suosikeissa.


- Dave Pajo jätti Interpolin ja kaikki oli ihan että jaahans, että eipä hän nyt paljon mihinkään tainnut vaikuttaakaan, että onnea vain tulevaisuudessa. Kaikkien mielestä Pajon jäähyväisviesti oli tyylikäs ns. class act.

I would like to announce that I will no longer be performing live with Interpol on their upcoming campaign. I’ll be taking a break from touring to focus on family. There are no personal, artistic or health reasons—it’s really as simple as that! I would like to thank Paul, Daniel, Sam, Brandon, everyone in the crew, and all of the Interpol fans for the remarkable support and patronage they have shown me during my time with them.....Walk in light, walk in darkness. DP

- The Vaccinesin uusi biisi Wetsuit vuosi nettiin, koska jokin radioasema soitti sen. Antti löysi kappaleen Annan ajankohtaisesta & hyvää musiikkia esittelevästä blogista Foolishlyable. Itse biisi on perusvarmaa Vaccinesia, joskaan ei top3-materiaalia.
The Vaccines - Wetsuit (Radio Rip) by weallwantsome1

- Oscarit jaettiin ja kaikki oli ihan että jaahans, tällainen gaala tänä vuonna, että ihan hyville elokuville palkinnot meni, että kumma juttu, kun en oo oikein tarpeeks katsonut näitä uusia elokuvia, kun ne on niin pitkiä ja mulla on aina niin kova kiire. Että ehkä kesälomalla.

- Pia Pakarinen kruunattiin Miss Suomeksi ja kaikki oli ihan että mitä helvettiä, että enhän minä edes tiennyt tuon nimeä, että saatanan iltapäivälehdet, taas petitte, että minäkin ostin ja paskan ostin, että eihän se lehdistön ihannetyttö edes sijoittunut, eikä se, joka oli nostettu ennakkosuosikiksi, että nyt vähän ammattitaitoa sinne mikrofonin toisellekin puolelle. Salaliittoteoreetikkojen mukaan Miss Suomeksi kruunattiin lyhin tyttö, koska muuten edellisvuoden voittaja Viivi Pumpanen ei olisi ylettänyt laittaa tälle kruunua päähän.

- The Wavves julkaisi viimein biisin & videon, josta Antti ihan sillain niinku peruspiti. Sen nimi on King of the Beach. Se ei kerro Antin nuoruudesta.


- Datarock veti humoristisen version kappalesta You're so Vein, eikä kukaan oikein tiennyt, rienataanko tässä alkuperäistä versiota vai ei.


- Antti sai viimein kirjoitettua Best Tracks of February -listansa. Siinä on aika ässiä biisejä.

- Gang Gang Dance julkaisi mykistävän 11-minuuttisen kappaleen Glass Jar.

- Kotimainen Big Wave Riders julkaisi kappaleen Skate or Die. Se on tajuttoman hyvä.

- Antin työkaveri Mikko kysyi Antilta, että miks sun blogissa on aina vain pelkkää paskaa, että miksää et koskaan esittele mitään hyviä biisejä, niin kuin vaikka Cartmanin versiota Poker Facesta. Antti yritti perustella, että Stopshakehoneygo on ajankohtais- tai nostalgiablogi, vähän fiiliksestä riippuen. Mikko sanoi, että onhan tää ajankohtainen, että se tuli maanantaina telkkarista.


Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

2 kommenttia:

  1. lulz, ”Annan ajankohtaisesta & hyvää musiikkia esittelevästä blogista”- tänään niinkin ajankohtaiset aiheet kuin David Bowie ja Jimi Hendrix ja biiseissä niinkin hyvää musiikkia kuin Conan O'Brienin tribuutti Nokialle :DD Mutta kiitti tosta linkistä ;)

    VastaaPoista
  2. No onhan noista Bowie ja Hendrix hyviä ja Conan aina ajankohtainen -> 100% true!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...