-->

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Regina - Jos et sä soita (uusi biisi)Viimeisten tuntien aikana Facebook has gone all berserk Reginan uuden biisin kanssa. Tykkääjiä ja linkkaajia on niin paljon, että Iisa, Mikko P ja Mikko R saavat olla tyytyväisiä. Ja täysin ansiosta.

Jos et sä soita on ihastuttavan keväinen popveto, jonkalaisia kutsuttiin 90-luvulla 60-lukulaisiksi. Nykyään en tiedä miksi kutsutaan, 90-lukulaiseksi brittipop-henkiseksi söpöilyksi vai miksi. Jotenkin laulumelodiasta ja -tavasta tulee itselleni mieleen Vanessa Paradis, 100% hyvässä mielessä.

En ole nähnyt Reginaa livenä vuosikausiin, enkä suoranaisesti muutenkaan kuulunut bändin innokkaimpiin faneihin tämän vuosikymmenen puolella, vaikka toki omistan kaikki yhtyeen levyt jne. Joka tapauksessa olen hieman yllättynyt uuden biisin soundista, jotenkin kun olin siinä luulossa, että Regina olisi kulkenut ilmaisussaan enemmän ja enemmän elektronisen jytkeen suuntaan.

Todella tervetullut ja tuore tapaus.

Regina - Jos et sä soita by Universalfi

2 kommenttia:

  1. No niin, olisi taas kannattanut seurata tätä blogia tarkemmin. Löysin biisin vasta tänä aamuna, kun kaksi kaveriani oli "lovettanut" sitä last.fm:ssä. Kyllästyin Reginaan aika pian ekan demon jälkeen (heh), mutta tämä sai kyllä välittömästi innostumaan. Tosi hieno ysärimeininki, vähän niin kuin ruotsalaisen Club 8:n ja kotimaisen Wilman shoegaze-kauden parhaat puolet yhteen sulautettuina.

    VastaaPoista
  2. Mulla on aika yhteneväinen maku. Vaimo on aina pitänyt ehkä vähän enemmän Reginasta kuin minä, ja ehkä siksi sitä on itsekin tullut kuunneltua aika paljon. Tämä uusi biisi on täyttä kultaa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...