-->

tiistai 8. maaliskuuta 2011

The Prids - I'll Wait


Eikös olekin paljon parempi olla liian helppo kuin liian vaikea? Niinku että mieluummin överit kuin vajarit etc? Jos vuodessa on mainittavasti yli 300 aktiivista musiikinkuuntelupäivää, nykyään minulla näyttäisi olevan tarjolla uusi innostumisen kohde jokaiselle niistä. Tänään se on The Prids.

Kitaristi-laulaja David Frederickson ja basisti-laulaja Mistina La Fave perustivat bändin yli kymmenen vuotta sitten Missourissa. Yhtye on tehnyt tukun sinkkuja ja albumeita, joista uusin Chronosynclastic julkaistiin viime kesänä. The Pridsin muut jäsenet ovat koskettimisti Maile Arruda ja rumpuloija Lee Zeman. Nykyään kokoopano vaikuttaa Portlandista käsin.

Maininnan arvoista on, että yhtyeen olemassa olon aikana Fredrickson ja La Fave ovat ihastuneet, rakastuneet, menneet naimisiin ja eronneet. Bändi on kestänyt johtajakaksikon parisuhdekiemurat kunnialla.

Yhtye on maininnut vaikuttajikseen muun muassa The Smithsin, Jesus and Mary Chainin, Wiren, Sonic Youthin ja The Vaselinesin. Minulle The Prids on yksi niistä orkestereista, joista tulee hyvällä tavalla mieleen 90-luku.

Menee kestokuunteluun.

The Prids - I'll Wait by tigress

2 kommenttia:

  1. On kyllä todella ysäri, mutta onneks ysäri onkin vuosikymmenien ykkönen! Menee tarkempaan kuunteluun myös täällä päässä. Kiitän vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Tajusin just, että tää kuulostaa melodisesti vähän Smashing Pumpkinsilta. Ei siis niin, että tässä kopioitaisiin, mutta I'll Waitin melodia on samansukuinen kuin joissain Billy Corganin tekemissä biiseissä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...