-->

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

What in the hell happened? (vko 12)


- Regina ihastutti kaikki ihmiset sunnuntai-iltapäivänä julkaisemalla uuden kappaleen Jos et sä soita. Kaikki pelkäsivät aluksi, että kyseessä on Anna Hanski -cover, mutta kuultuaan biisin kaikki olivat sitä mieltä, että se on 9/10 tai 10/10. Biisistä pitivät nekin, jotka eivät yleensä pidä musiikista tai oikein mistään. Kaikki tytöt halusivat kahta kauheammin olla jollain tavalla yhtä ihastuttavia kuin Iisa ja kaikki pojat ajattelivat, että parasta kehua vain hänen lauluääntään ja lahjakkuuttaan eikä ulkonäköä, ettei vain leimata ihan juntiksi.


- Rubik julkaisi kolmannen studioalbuminsa Solar. Desibeli.net kirjoitti loistavan arvostelun, jonka mukaan kyseessä on elokuvallisesti versoileva ja suureellinen albumikokonaisuus, jota halkoo syvä kahtiajako poppiin ja eeppisyyteen. Rumban mukaan kuitenkin loppupuolella Solar lässähtää sipsutteluksi, jonka äänimaailma on elokuvamaisen mahtipontinen mutta sävellykset keskimäärin mieleenpainumatonta höttöä. Kaikki olivat eri mieltä Rumban arvostelun kanssa, että hei kuulehan nyt ketale, että ooksää nyt varmasti kuunnellut sen levyn a) loppuun, b) tarpeeksi monta kertaa, c) ollenkaan? Että jos esimerkiksi Not a Heron sävelestä ei saa kiinni niin kannattaisiko ehkä lopettaa tuo noin musiikkiharrastus kokonaan? Fullsteam antoi levyn streamattavaksi Soundcloudiin.

- Sunrise Avenuen laulaja Samu Haber ei ollut kiinnostunut Rubikin levyn arvostelusta, vaan oman orkesterinsa lyttäyksestä. Haber kertoi Voicen haastattelussa seuraavaa: Rumba-lehti on oiva esimerkki siitä, että koulukiusatut sällit, jotka eivät oikein ole ikinä saaneet naista, miettivät miten kirjoitettaisiin Haberista pahaa. Ymmärrän, että jollain nousee karvat kun joutuu minusta kirjoittamaan, sillä olen inhottava tyyppi ja minulla on käynyt hirveä tsägä. Kaikki olivat Haberille ihan että whatever dude, että tuskin ne saksalaiset nyt niin hirveästi Rumbaa lukee, että turhaa sää siinä tilität.

- Joku teki järkyttävän hauskan mash-upin Justin Bieber vs. Slipknot - Psychosocial Baby. Kaikkien mielestä oli tosi hauskaa kertoa toisille, että Justinille on viimeinkin tullut äänenmurros.- Yle kertoi levy-yhtiöiden hakevan kohtuullista 75 biljoonan eli 75 miljoonan miljoonan dollarin korvauksia viime vuonna lopettaneelta vertaisverkkopalvelu LimeWireltä. Summa on suurempi kuin levyteollisuus on tuottanut koko olemassaolonsa aikana. Kaikki ovat sitä mieltä, että hyvä levyteollisuus, että teidän ongelmanne ovat meidän vikaamme ja kerätään vain kaikki maailman rahat yhteen ja annetaan teille.

- Flow-festarin järjestäjät sen sijaan ottivat rennommin tiedon siitä, että Bangkokissa myydään tapahtuman graafisen ilmeen varastaneita piraattipaitoja. Paitaan oli tosin lisätty reilussa Bangkokin hengessä aseita, pillereitä ja huumeruiskuja, jotka tietysti ovat kaikki täysin vieraita Flown kävijöille. Stopshakehoneygon saamien tietojen mukaan asiaan olisi suhtauduttu huomattavasti vakavammin, jos paitaan olisi lisätty esimerkiksi kaljafestareilta tuttu mäyräkoiran hylsystä tehty hauska festivaalihattu.

- Tampereen Pyrinnön korisjoukkue valmistautui pudotuspelien alkamiseen julkaisemalla jopa indie-henkisen käänteishuumorilla varustetun videon, joka kehotti kaikkia kannattajia kasvattamaan playoff-parran tai ironiset viikset. Videon taustalla soi katu-uskottava ambientmusa.


- Facebookissa kiersi joidenkin mielestä hauska teksti: Tiesittekö, että perussuomalaiset on anagrammina "ulostemassapieru". Kaikkien mielestä teksti oli totaalisen mauton, mutta silti ehdottomasti jakamisen arvoinen, että postmoderni tekotaide FTW ja voi hitto kun ne onkin noloja.


- Äärimmäisen suosittu & hauska Hipster Runoff joko lopetti tai ei lopettanut toimintaansa. Blogin pitäjä Carles on aikaisemminkin kerännyt sympatiapisteitä ja epäluuloisia haukkuja lopetusuhkauksillaan. Kukaan ei vieläkään oikein usko, että HO lopettaa, mutta kaikki ovat ainakin vähän pahoillaan, jos näin käy.

- MySpacen totaalinen sössiminen paljastui katastrofaaliseksi sössimiseksi, kun selvisi, että palvelu on menettänyt tämän vuoden aikana 10 miljoonaa käyttäjää, eli 14,4 prosenttia. Vuodessa MySpace on menettänyt 43,2 prosenttia uniikeista vierailijoistaan. Kaikkien mielestä on ihan oikein, että surkeasti koodattu ja toimimaton musiikkisivusto kuolee ja kuopataan, kun kerran paljon parempiakin on tarjolla. MySpacen nykyiset omistajat pikkasen harmittelevat sitä, että he jättivät tuotteensa kehitystyön kesken ja muut menivät ohi.

- Jyrock julkisti indiefriendlyn ohjelmansa.

- Jenni Pääskysaari sairastui perjantaina ja hänen tilalleen Vappu Pimiän pariksi Korkojen kera -ohjelmaan kutsuttiin muun muassa popsensaatio Miisan ja uimapukumalli Janina Frostellin managerina 90-luvulla tunnetuksi tullut Cris Owen. Sukupuolenvaihdoksestaan huolimatta Owen oli pukeutunut korkokenkiin. Hän kysyi ulkoministeri Alexander Stubbilta, mitä tarkoittaa "stubbailu", johon Stubb ei osannut vastata, ja Iina Kuustoselta, minkälainen hänen isänsä on suuttuessaan. Joidenkin katsojien mielestä oli todella mautonta, että Cris Owen matki maneereissaan hometalostaan tutuksi tullutta Janne Katajaa. Vappu niputti yhdessä kysymyksessään kaikki Lähi-idän maiden hallitsijat diktaattoreiksi, johon Stubb vastasi kohteliaasti ja kaikki tv:n katsojat olivat ihan että Jenni rakas kullanmuru & mussukka, oothan sä taas ensi viikolla terve?

- edit. Ai niin joo! Stopshakehoneygo täytti tänään puoli vuotta, jos lasketaan siitä mistä itse lasken, eli 27. syyskuuta kirjoitetusta postauksesta. Viime keväänä kirjoitin vähän eri lähtökohdista juttuja vähän aikaa, mutta tämä nykyisen tekemisen muoto alkoi tuolloin.

Mitä tapahtuu ensi viikolla? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...