-->

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Nyt ihan aidosti, mitä helvettiä?


Kirjoitin pari päivää sitten Twitterissä näin: Just heard the new song Ice Cream by Battles. I'm really confused. Maybe in a good way, maybe in a bad. Hämmennykseni ei ole laantunut, eikä mielipiteeni kirkastunut.

Yleensä osaan kertoa mielipiteeni biisistä kuin biisistä jo yhden kuuntelukerran jälkeen. Tai korkeintaan kahden. Useimmat kappaleet kulkevat kuitenkin sen verran tuttuja latuja, ettei niitä tarvitse kuunnella repeatilla viittä tuntia ne ratkaistakseen. Biisin helppous ei vaikuta paljoakaan sen hyvyyteen tai huonouteen - useimmat sävelet, sanat, rytmit ja soundit vain tuntuvat minusta jo valmiiksi tutuilta, ja hyvä niin.

Viime vuonna minulle kävi kerran niin, etten ymmärtänyt/ratkaissut kuulemaani biisiä yhden illan aikana. Kappale oli James Blaken I Only Know (What I Know Now). Se päätyi Best Tracks of 2010 -listallani sijalle 2. I Only Know (What I Know Now) ei päästänyt minua otteestaan moneen viikkoon.

Battles ei ole aikaisemminkaan auennut minulle helpolla, mutta nyt olen aika totaalisesti yössä. Onko Ice Cream "mahtava", "ihan ok", "vähän kumma, mutta hyvä", "ei edes hyvä vitsi", "käsittämätön sekasotku", "aivan hirveä" vai mikä? Jos se olisi 2011 vuoden suosikkibiisini, tietäisin siitä jo. Mutta paljosta muusta en vielä tiedä.

Mikä tämä on?

Battles - Ice Cream (Feat. Matias Aguayo) by weallwantsome1

3 kommenttia:

 1. Hahaa! No tälläisen selkeitä linjoja kannattavan korvaan tuo kuulostaa kyllä vähän sekasotkulta, ei kuitenkaan ihan käsittämättömältä sellaiselta. Jokin kyynikkö minussa haluaisi huutaa, että "erikoisuudentavoittelua". Homma toimi su-aamuna klo 8 aamupuuuroa keitellessä kuitenkin ihan veikeästi, joten en nyt ihan hulluna sinua pitäisi jos tästä täysillä tykkäisit :)

  Oma veikkaukseni: pilke silmälkulmassa tehty hämmennys, ihan ok.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestäni olisi tosi kivaa, jos toi alun häröily jatkuisi kauemmin, ja jos saisin sanoista selvää. Yritin just laulaa tätä mukana. Tulos ei ollut toivottu.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava ! kuulee selkeesti sen grooven mikä vielä teki battlesista battlesin, vaikka se onkin hiemna erilainen..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...