-->

maanantai 28. helmikuuta 2011

The Strokes - Angles (album sampler)


Whoaaaaaaaaaa! Pikku palaset jokaisesta The Strokesin Angles-levyn biisistä. Minähän en mahda mitään sille, että olen fani. Hyvältä kuulostaa & olen tyytyväinen levyyn jo tällä otannalla.

Siihen nähden, kuinka paljon Anglesia on markkinoitu paluuna juurille, se soundaa kuitenkin aika lailla erilaiselta kuin muut bändin levyt. Varsinkin laulusoundi ja synien käyttö ovat lähempänä Julian Casablancasin soololevyä kuin muita Strokesin tuotoksia.

Näin äkkikuulemalta Life Is Simple in the Moonlight saattaa olla suosikkini.

edit 1. Effing eff. Sony on poistattanut samplerin Youtubesta, koska se olisi saattanut lisätä levymyyntiä. Katsotaan....

...here it is!edit 2. thestrokes.comiin uploadattiin myös video bändin studiomeiningeistä. Osa siitä on ennen julkaistua, osa julkaisematonta materiaalia. Ei oo kyllä ton samplerin jälkeen yhtään kova juttu.

3 kommenttia:

  1. Wau, kuulostaa kyllä kaikelta muulta kuin siltä mitä odotin. Jos levyn odotusarvot olivat jo valmiiksi katossa, niin nyt ne on jossain ulkoavaruudessa. Vuoden, ei, vuosikymmenen comeback!

    VastaaPoista
  2. On muuten vähän hölmöä kuunnella 30 sekunnin clippejä repeatilla. Mutta kuuntelen silti. Pikkasen haluaisin kokonaisena ton Life Is Simple in the Moonlightin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...