-->

torstai 3. helmikuuta 2011

Onko Herkullistaja menettänyt tatsinsa?


Hei c'mooon nyt! Herkullistajan Yllätyssynttärit oli hauskinta, mitä tällä viikolla on tapahtunut. Nyt samainen taho/tyyppi on tehnyt uuden videon, jossa bussimatkaopas hölisee jotain.

Noooooooooooooooooooohhhhhhhh....... Tämähän on nyt aika tavanomainen. Jopa aika iso pudotus edellisen videon loistavuudesta. Vähän niinkuin Moottoritie on kuuma -> Matkalla tuntemattomaan. Tai London Calling -> Sandinista.

Has Herkullistaja lost it? Oliko Herkullistaja vain yhden hitin ihme? Oliko Yllätyssynttärit kymppiin osunut vahinkolaukaus, vai onko Matkaopas kutoseen osunut vahinkolaukaus? Kuulemmeko tulevien päivien ajan vain lisää tätä samaa vai saammeko taas nauraa kuin ei huomista olisi?

Let the backlash begin!

3 kommenttia:

 1. Herkullistaja paljastetaan ihan kohta jonkun firman uudeksi karkkikampanjaksi, veikkaan tatsin, fontin ja värien perusteella Cloettaa.

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa nyt kun katson tuota videota, niin "matkaopas" näyttää erehdyttävästi Markku from Finland -tyypiltä, joka tais olla copy jossain toimistossa.

  Varma en ole, joka tapauksessa olisi hauskempaa (kuten siinä Bed Intruder SOngissa) jos autotunetukset tehtäisiin ei-näytellyistä videoista.

  VastaaPoista
 3. Bongo! Piti kirjoittaa, että Bingo! Markku from Finland -tyyppi on käsittääkseni ollut yksi Ruttoryhmän primus motoreista.

  esim.
  http://www.youtube.com/watch?v=pSKepfQMBS0

  Liekkö saman porukan tekosia?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...