-->

perjantai 4. helmikuuta 2011

Beavis and Butt-head are back back back!


Näin tässä mennään, vaikka kuinka vastaan potkisi. Kaikki tekevät comebackin, kaikki menestyvät.

Music Television vahvisti aikaisemmin tänään, että 90-luvun superkulttisarja Beavis and Butt-head tekee paluun. Sarja pysyy uskollisena alkuperäisille jaksoille siinä mielessä, että pojat ovat yhä samanikäisiä, samassa koulussa ja samalla minimalistisella piirrosjäljellä kuvattuja. Silti esimerkiksi ne musiikkivideot, joita Beavis ja Butt-head pilkkaavat tai ylistävät ovat ns. kurrenttia kamaa. On mainittu, että tämä olisi yksi Music Televisionin tapa tuoda varovasti musiikkivideoita takaisin ruutuun.

Aikanaan Beavis and Butt-head oli kaveripiirissämme ehdottomasti cool. Varsinkin alkupään jaksot saivat paitsi jakamattoman huomiomme, myös kyseenalaistamattoman palvontamme.

Vanhaksi kasvamisen huomaa siitä, että nyt, melkein kaksikymmentä vuotta myöhemmin, pidän esimerkiksi kaikkien aikojen ensimmäistä episodia Frog Baseball hyvinkin inhottavana eläinrääkkäyksenä, vaikka kyseessä on piirretty lyhäri eikä kameralla kuvattu pätkä, saati ns. oikea tapaus. Saapa nähdä, päästetäänkö sankarikaksikko uusissa jaksoissa vastaavien aktiviteettien kimppuun.Beavis and Butt-headin nimissä julkaistiin aikanaan myös albumi, jolla oli monta huonoa kappaletta. Yksi niistä oli Come to Butt-Head, toinen Nirvanan I Hate Myself and Want to Die.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...