-->

tiistai 22. helmikuuta 2011

Lapko - The Day I'm Gone (new song)


Tajusin päivänä eräänä yhden asian. Olen tajuamattani käyttänyt kirjoitusissani polarisoitua bändirangea. Siis niin, että kirjoitan joko genren superbändeistä (Radiohead, The Strokes, PJ Harvey jne.) tai vielä/ikuisesti tuntemattomista yhtyeistä. Mutta esimerkiksi tunnetut, levy-yhtiön löytäneet ja paikkansa vakiinnuttaneet kotimaiset aktit ovat olleet vähemmällä huomiolla. Muutan kirjoituskäyttäytymistäni.

Lapko julkaisee 10. maaliskuuta Horse and Crow -ep:n, joka sisältää viime vuotiselta A New Bohemia -levyltä tutun biisin lisäksi kolme ennenjulkaisematonta kappaletta, The Day I’m Gone, Sad CV ja Guillotine. EP:stä julkaistaan rajoitettu, numeroitu cd-painos 3D-kansilla. Levyn mukana tulee myös tarkoitukseen sopivat 3D-lasit.

Saatan ostaa ep:n jo siitäkin syystä, että saisin vihdoin välineet paitsi Lapkon levynkannen ihailuun, myös Zebra and Snaken musiikkivideon katsomiseen. Win!

Horse and Crow on Lapkomaisen tuttu tykitys, mutta ainakin nykyiseen olotilaani ja musiikilliseen yleismakuuni The Day I’m Gone sopii huomattavasti paremmin. Sovituksellisesti siinä on paljon enemmän ilmaa, se on rauhallisempi kuin iso osa Lapkon biiseistä, mutta ei kuitenkaan ns. lässy. Varsinkin lopun sähkökitara kuulostaa todella hienolta. Harmi vain, että biisi on niin lyhyt. Samaa tunnelmointia olisi kuunnellut kauemminkin.Horse and Crow -ep:n voi tilata esimerkiksi Fullsteamilta. Lapkon edesottamuksia voi seurata MySpacesta tai perinteisiltä nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...