-->

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

The Rural Alberta Advantage - North Star


Ajattelin postata yön tai aamun ratoksi mukavalta soundaavaa ja hyvin tehtyä musiikkia. Siitä vastaa kanadalainen The Rural Alberta Advantag. (Okei, käännä nyt katseesi pois monitorin ruudulta ja yritä muistaa bändin nimi ulkoa. Onnistuitko? Great! Jos onnistuit, yritä seuraavaksi sanoa bändin nimi kymmenen kertaa peräkkäin tosi nopeasti.)

Yhtye on perustettu Torontossa vuonna 2005. Siihen kuuluvat Paul Banwatt, Amy Cole ja Nils Edenloff. He näyttävät promokuvissa maanläheisiltä kanadalaisilta indierockareilta. He ovat varmaan siviilissä tosi mukavia skaiffareita. Joku on todennäköisesti saanut Amy Colesta itselleen joviaalin tyttöystävän tai vaimon. Luulen, että bändin jäsenet pelailevat keikkabussissaan seurapelejä ja syövät välipalaksi appelsiineja. He kantavat itse vahvistimensa lavalle silloinkin, kun heidän ei olisi pakko. Keikan jälkeen he menevät hyvillä mielin nukkumaan.

The Rural Alberta Advantagin debyyttialbumi Hometown julkaistiin ensin pienellä levymerkillä vuonna 2008 ja vähän isommalla vuonna 2009. Kokoonpanon toinen albumi Departing ilmestyy 1. maaliskuuta. En ole kuullut bändiltä kuin kaksi biisiä. Pidän enemmän North Starista.Kappaleesta Stamp on tehty myös video. Siinä on hauska rumpulointikomppi, vaikka melodisesti se ei olekaan yhtä sykähdyttävä kuin North Star.

Ehkä The Rural Alberta Advantagen tyypit ovat niin mukavia, että he eivät huomaa omien sävellystensä melodista voimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...