-->

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

What in the hell happened? (vko 7)

Whoaboy, kun on jälleen mielenkiintoinen viikko takana! Jos katsot itsesi joko liian laiskaksi tai turhan kärsimättömäksi netin infotulvaa haravoimaan, tässä lyhyt ja tarkoin valikoitu kertaus. Näillä mentiin, sano Virmanen.


- Radiohead julkaisi kahdeksannen studioalbuminsa The King of Limbs hyvin itselleen ominaiseen tapaan. Maanantaina bändi kertoi levyn ilmestyvän lauantaina. Perjantaina bändi päätti, että mitäs jos julkaistaisiinkin se jo nyt, mehän siitä päätetään, julkaistaan se jo nyt. Bändin nettisivut kaatuivat innokkaiden fanien iskiessä sähköisiä seitsemäneuroisiaan Radioheadin pankkitilille. Musiikillisesti levy ei muuttanut yhdenkään ihmisen mielipidettä bändistä. Pitäjät pitivät, vihaajat vihasivat, bändin arvostusta kritisoivat kritisoivat ja vanhan liiton perheenisät hymähtelivät puolityytyväisinä. Little by Little joko on tai ei ole albumin paras biisi.

Radiohead - Little By Little


- Arcade Fire voitti Grammyn vuoden parhaasta albumista ja maailma jakautui pooleihin. Osa valtavirtaisella musiikkimaulla varustetuista ihmetteli, jotta että mikä se tällainen Arcade Fire oikein on. Osa indie-henkisistä tyylittelijöistä naureskeli valtavirtaisella musiikkimaulla varustetuille ihmettelijöille, jotta että ootte te kyllä vähän pihalla nykymusiikista. Osa indie-henkisistä konkareista naureskeli koko keskustelulle, jotta että älkääs nyt nuoret turhaan rakentako noita vastakkainasetteluja, että ehkä sitä omaa identiteettiä ei kuitenkaan kannata rakentaan pelkän musiikkigenren varaan, että iloitkaa nyt siitä, että hyvä levy palkittiin. Osa tyypeistä taas oli ihan, että mitkä ihmeen Grammyt, että soita Alcazarin Crying at the Discoteque.


- Paleface & co julkaisi remake-albumin Palaneen käryä, jossa Helsinki - Shangri-Lan kappaleita oli uuteen uskoon muokannut kaikkiaan 65 ihmistä. Levy on todella onnistunut ja sen soisi päätyvän monen musadiggarin hyllyyn.

- Flaming Lips vetäisi jälleen kerran viraaliksi julkaisemalla äänitaideteoksen Two Blobs Fucking. Se koostuu kahdestatoista videon ja äänen yhdistelmästä. Jos jollakulla on yksitoista kaveria, teoksen voi soittaa iPhoneilla tai vastaavilla niin kuin se on tarkoitettu. Imagine the lo-fi symphonic joy that you, along with family, friends, pets, and others, will create at the touch of a button. The more devices, the more harmonic possibilities can be constructed. You and your device, at one with the music, become the orchestra, just as the Gods of Technology naturally intended it to be. Täältä lisää.

Tässä jonkun tekemä audio mixdown.
The Flaming Lips: Two Blobs Fucking Stereo Mixdown by Brandon Douglas


- Kuhmon Kalliojoella mitattiin viikon puolessa välissä 40,1 astetta miinusta. Radio 957:n rakastettu iltapäiväjuontaja Janne Leipijärvi käynnisti Papu ja pojat -manian kaivamalla esiin klassikkokappaleen Helle vuodelta 1983. Yhtye koostui laulaja Helena "Papu" Haroa lukuunottamatta J. Karjalaisen Mustat lasit yhtyeestä. Karjalainen kirjoitti bändin kaikki kappaleet, vaikka ei itse kuulunutkaan sen kokoonpanoon. Pak---------kanen, siitä suomalaiset tyk--------käää. Klassikko.- Skinsissä soi Villa Nahin musiikkia. En ole streamannut jaksoa, enkä tiedä missä kohtaa, mikä biisi ja kuinka paljon. Tämä lieni jopa hienompi juttu kuin taannoinen Chanel-muotinäytös.

- Joku tyyppi myi/myy Pete Dohertyn verimaalausta 25 000 punnan hinnalla.

- Pintandwefall julkaisi jälleen yhden videon uudelta albumiltaan. Paranoid on levyn parhaita ellei paras kappale. Vaikka bändi on hyvä, biisit ovat hyviä ja videot pääosin hyviä, hengästyttävä julkaisutahti alkoi jo vähän hengastyttää.- Rumba julkisti vuoden 2011 Femma-ehdokkaat. Osa ehdokkaista on valittu jälleen puhtaassa piruilumielessä, osa jossain muussa mielessä. Kukaan ei vieläkään näytä tietävän, onko Femma-gaala musiikin puolella vai sitä vastaan.

- Antti kävi perheineen Ikeassa ja osti neljä säilytysastiaa.

- edit. Viikon tärkein unohtui kokonaan! Pasila tiivisti suomalaisen musiikin kahteen ja puoleen minuuttiin. Anna mennä, Andy!


Mitä tapahtuu ensi viikolla? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

2 kommenttia:

  1. Skinsissä soi myös Nationalin ja Libertinesin musiikkia, putosin melkein tuolilta kun Bloodbuzz Ohio pärähti soimaan.

    VastaaPoista
  2. Joo se taitaa olla nykyään yks sarjan jutuista. Jenkkiversiossa tais olla Sleigh Bellsiä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...