-->

perjantai 25. helmikuuta 2011

The Vaccines - If You Wanna (new video)


Yeah! Tosi kiva, kun The Vaccines tulee keikalle noin seitsemän kilometrin päähän kotiovesta. Aion jopa mennä paikalle. Eilinen mediatiedote kertoi seuraavaa:

...jaadajaadajadajadajada...The Vaccines saapuu ensimmäisille Suomen keikoilleen toukokuussa. Maaliskuussa debyyttialbuminsa What Did You Expect From The Vaccines? julkaiseva lontoolaisnelikko nousee Tavastia-klubin lavalle Helsingissä torstaina 5. toukokuuta ja...jadajadajada...6. toukokuuta Tampereen Klubin.

Vasta viime vuonna perustettu The Vaccines on ehtinyt...jadajadajada...BBC 1:n radiopersoona Zane Lowe hehkutti ohjelmassaan bändin demoa viime kesän...jaadajaadajaada...bändin ensimmäinen Lontoon-keikka lokakuussa oli loppuunmyyty...jaadajadajadajaada....Q-lehti nimesi The Vaccinesin ensisinkun Wreckin’ Bar (Ra Ra Ra) päivän biisiksi ja bändi pääsi komeilemaan BBC:n Sound of 2011 -listan kärkisijoille. Toinen single Post Break-Up Sex on sekin...jadajadajada...ja bändin maaliskuun 24. päivä julkaistavaa debyyttialbumia on povattu...jadajadajaada...Toukokuussa Brittein saarten ...jadajadajada...tulokkaan pääsee katsastamaan...jadajadajada...Suomen keikoilla.


Stopshakehoneygossa bändistä on kirjoitettu muutamaankin otteeseen. Ensikosketukseni The Vaccinesiin sain joulukuussa, ja tammikuun alussa julistin jo matkustavani bandwagonissa. Mikään ei ole antanut syytä muuhun. Yhtyeen tuorein biisi & video If You Wanna on kylläkin mitäänsanomattomin kuulemistani bändin biiseistä, mutta kyllä sekin ihan ok on. Ei tosin yhtä riemastuttava kuin Blow It Up, Wreckin' Bar, Post Break-Up Sex tai We're Happening.

Lippuja saa Tiketistä.

2 kommenttia:

  1. Lankesin juuri polvilleni ilosta (lähinnä tuon keikan takia, mutta ihan jees oli videokin).

    VastaaPoista
  2. Itsekin olin tosi hämmästynyt, kun Mäntysaaren Jussi eilen kertoi tästä Tampereen keikasta. Tooosi jännä nähdä, kuinka paljon ihmisisä saapuu paikalle.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...