-->

maanantai 14. helmikuuta 2011

Joensuu 1685 - Lost Highway


Miten rakastua junnaukseen ja jumitukseen? Tuota noin. Olisikohan se niin, että jos makaa sairaalassa lonkka sijoiltaan kolme kuukautta, alkaa ymmärtää molempia.

Lähtösoundi + bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio, bassokuvio....ja lopulta soundillinen muutos ja/tai toinen sointu ja/tai uusi soitin ja/tai rytmiikan vaihdos. Aaaaaahhhh! Jos on ollut sairaalavuoteen vankina neljä viikkoa, semisti tylsänkin tyypin vierailu saattaa tuntua piristävältä tapaukselta.

Minun mielestäni Joensuu 1685:n Lost Highway on hienosti etenevä junttaus. Biisissä ainoa omaan musiikilliseen historiaani liittyvä huono puoli on 90-luvulta peräisin oleva totaalinen ihastumiseni Circleen. Kaikki edes lähelle samaan genreen kuuluvat jutut ovat aina jääneet Circle-faniuteni varjoon, niin nytkin.

Aluksi ajattelin, että tätähän tämä nyt on. Ja niin onkin joo, mutta loistavaa tätä.

'Lost Highway' - Joensuu 1685 by KaikuStudios

Luin Lost Highwaystä ensimmäisenä Paskasohvasta. Tä-änks. Lisää Kaiku Studiosin nettisivuilta.

(En ole muistaakseni koskaan viettänyt edes yhtä yötä sairaalassa.)

2 kommenttia:

 1. Mä oon täysin onnistunu sivuuttamaan, että tällanen julkasu on tulossa, joten täältä pääsi riemunkiljahdukset, kun näin tän jutun otsikon. Biisi ei vielä kertakuuntelulla kyllä auennu, mut se ei liene mikään ihme.

  VastaaPoista
 2. Toisena mieleen tullut vastaus: "Itse tykästyin tuohon heti. Mun piti vain päästä irti siitä ajatuksesta, että se kuulostaa omaan korvaani todella paljon Circleltä. Kun sitä kuuntelee repeatilla taustalla tarpeeksi kauan tai odottaa mahdollista live-tilannetta, niin eiköhän se ala aueta."
  -
  -
  -
  Ensimmäisenä mieleen tullut vastaus: "Olitko ajatellut kokeilla tota lonkkamurtumaa?"

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...