-->

torstai 17. helmikuuta 2011

Eternal Summers on tosi kiva bändi


Taitaapi olla niin, että musiikkimakuni keskiössä on kuitenkin aina se musiikki, jota tehdään yksinkertaisesti, spontaanisti ja luonnollisesti. Ennen vanhaan se tarkoitti sitä, että kaverit nappaavat soittimet käteensä ja alkavat rymistellä. Tai sitä, että poikakaveri laittaa grooveboxista kompin päälle, alkaa painella koskettimia ja pyytää tyttöystävänsä laulamaan. Nykyään se yhä useammin tarjoittaa sitä, että joku tyyppi jossain ohjelmoi 27 ääniraitaa päällekkäin Cubaseensa, laulaa muutamia säkeitä ja uploadaa tuotoksensa nettiin. Tai jotain vastaavaa. Niin, että 99% yrittäjistä saa aikaan hirveää jälkeä, mutta aina se noin sadas bändi/duo/artisti osuu.

Eternal Summersin Nicole Yun ja Daniel Cundiff kutsuvat musiikkiaan dream punkiksi. Roanokelainen bändi syntyi, kun Yun oli bookannut itselleen keikan, josta alkuperäinen rumpali oli jänistänyt. Cundiff tuli paikkaamaan ja kaksikon kemiat kohtasivat. He päättivät, että ei tässä muita tarvita, vedetään kaksistaan.

Kokoonpanon debyyttialbumi Silver julkaistiin viime syksynä. Tammikuun lopussa yhtye julkaisi uuden videon kappaleesta Safe at Home. Pogo oli tehty jo aikaisemmin.

Pidän niistä kaikista.

eternalsummerseternal.blogspot.com/
www.myspace.com/eternalsummers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...