-->

lauantai 12. helmikuuta 2011

www.supersexywebcamchat.com


Tässäpä se vainen onkin vänkä tapa markkinoida omaa tuotetta. Jotenkin niin, että mitä jos me tehtäisiin tällainen juttu, jossa on sexy websivu, jossa voi oikeasti chatata leikisti rohkeita ja jossa on meidän hauska video, jossa puetaan joku jamppa, ei tyttö, pikkupikku lateksiin ja josta ei oikeasti löydy mitään lapsilta kiellettyä jne. www.supersexywebcamchat.com FTW!

Minulla on vähän sellainen olo, että valtaosa rokkikirjoittajista ei uskalla kehua Home Junioria niin paljon kuin olisi syytä. Jyväskyläläispumppu on täynnä nuoruuden energiaa, hauskaa kohkausta, kevyitä sanoituksia ja hölmöjä ideoita. Niin kuin nuorella rockbändillä pitääkin olla. Lisäksi yhtye tekee hyvin sen minkä tekee. Biisit, soundit, ulkonäko, ääntäminen ja sen sellaiset perusasiat ovat pojilla oikein hyvin hallussa. Hittojako tässä kehujaan säästelee?

Home Junior lainaa ilmeisiltä esikuvilta joo. Simianin kitarakuvio on 0.75/1 Offspringilta, videon kamerakulmat ja poseeraukset 0.6/1 Green Daylta ja huumori 0.4/1 vaikkapa Blink 182:lta. Mutta kun edellä mainitut yhtyeet eivät itsekään ole tätä musiikin genreä keksineet. Jos nuoret bändit eivät saisi seurata esikuviaan, musiikkibisnes olisi kuollut jo kauan sitten.

Simianin videohan on kaikkiaan aivan järkyttävän huono. Mutta biisi täyttä rautaa ja bändi jopa terästä.Home Junior Facebookissa, MySpacessa ja webissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...