-->

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

What in the hell happened? (vko 8)

Jees & box! Stopshakehoneygon melko suosittu viikkokatsaus on täällä taas! Menot ja meiningit olivat jälleen siinä mielessä kohdallaan, että listauksen laatu on sekä monipuolinen että sekava.

- Ruotsin poplahjakkuus Lykke Li laittoi streamattavaksi ns. highly anticipated kakkosalbuminsa Wounded Rhymes. Aikaisemmin hehkutin biisiä Love Out of Lust, vaikka viime vuonna en päässyt Get Somen kanssa perusdiggailua pidemmälle. Koska olen tunteellinen ja lälläri tyyppi, pidän paljon myös Shangri-Las-vaikutteisesta Sadness Is a Blessingistä. Upea albumi, ehdottomasti vuoden parhaita.
Lykke Li - Sadness Is A Blessing by malddim

- Joku megaässä tyyppi oli tehnyt montaasin kaikista Billboardin #1 hiteistä, viisi sekuntia per styge. Listaus lähtee vuodesta 1956 ja päättyy vuoteen 1992. Kaikki odottavat sormet syyhyten kolmatta osaa.
Five Seconds Of Every #1 Pop Single Part 1 by mjs538
Five Seconds Of Every #1 Pop Single Part 2 by mjs538

- K-X-P kertoi Twitterissä julkaisevansa uutta musiikkia vielä tänä vuonna. Working on epic remix for Pepe Deluxe (Catskills records) also working on new ep to be released fall 2011! Stay tuned!

- Morrissey julkaisee kaksi vanhaa kappaletta Viva Hate -sessioista. Odotettavissa lienee musiikkia, joka ei aikanaan kelvannut, mutta joka nyt kelpaa.

- Ruisrock julkaisi komean artistikattauksensa. The National, The Prodigy, Fleet Foxes, Bullet for My Valentine, Anna Calvi jne. + kasa kotimaisia. Täydennyksiä on syytä odottaa kevään aikana.

- Daft Punk jatkoi brändinsä lihoiksi lyömistä ryhtymällä yhteistyöhön Coca Colan kanssa. Ennen joulua oli mahdollisuus ostaa Daft Punk -figuureja ja esimerkiksi TRON-kuulokkeet. Kukaan ei ilmeisesti ole kertonut bändille Lordin kovasta kohtalosta.

- Fanipalan kaupalliseksi nettiratsuksi paljastunut Herkullistaja yritti toistaa neljännen kerran Yllätyssynttärien menestystä autotunetetulla videolla Juha laskee laudalla lätäkön yli. Kaikkien mielestä on vähän turhan suuri pettymys, että kyseessä oli nettihuijaus, eikä kukaan halua enää linkata Herkullistajan videoita mihinkään.


- Beady Eyen albumi saatettiin kuunneltavaksi.

- The Vaccinesin saapumisesta Tampereelle ja Helsinkiin kerrottiin.

- Munamies voitti Putouksen sketsihahmo-äänestyksen ja päätti tehdä levyn.


- Ranskalaisen elektroduo Justicen uutta musiikkia joko vuosi tai ei vuotanut nettiin. Toivottavasti ei, sillä OfficialLeaks-nickin Youtubeen uploadaamat kappaleet ovat aika tavallisia elektrobiisejä. Jos odotetun ehkä Visceral-nimisen kakkosalbumin selkäranka muodostuu näistä, niin hohhoijaa. Jotenkin on vaikea uskoa näitä aidoiksi.


- Jenni Vartiainen "putsasi pöydän" Emma-gaalassa. Palefacekin pokkasi kolme pystiä. Tv-yleisö ihmetteli, miksi juontopuolella humoristit oli jälleen kerran päästetty asialle. Uusi musiikki ei näytellyt gaalassa pääosaa.

- NME järjesti omat Shockwave Awardsinsa ja Rumba Femmansa. Femmagaalassa palkittiin muun muassa sää.

- Jori Hulkkonen uudisti nettisivunsa ja julkaisi hienon promovideon.


edit. osa1
Uusi biisi The Strokesilta! Äänenlaatu on ehkä huonoin ikinä. You're So Right julkaistaan virallisesti Under Cover of Darknessin b-puolena 1. maaliskuuta, eli parin päivän päästä. Biisi soitettiin tänään newyorkilaisella RXP-radioasemalla. Aluksi kaikki Strokes-fanit olivat saatanan vihaisia, kun radiolähetystä ei streamattu kyseisen biisin osalta netissä, mutta joku paikallinen tyyppi oli saanut talteen tämän version.


Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...