-->

lauantai 12. helmikuuta 2011

Panda Bear - Last Night at the Jetty


Hiljaa hiljaa hiipien Panda Bearin Last Night at the Jetty ui tajuntaani. Ja jäi sinne, todennäköisesti myös jää sinne, pitkäksi aikaa. Jopa lopuksi aikaa.

Alun perin kappale julkaistiin jo viime vuoden puolella, 13. joulukuuta. Tuolloin se meni minulta 100% ohi, niin kuin tässä uusien sävelmien tulvassa usein käy. Näin ollen tutustuin siihen ensimmäistä kertaa kuukausi sitten, kun Panda Bearin odotetun neljännen albumin Tomboy julkaisupäivämäärä (19. huhtikuuta) paljastettiin. Kuuntelin Last Night at the Jettyä, mutta en keskittynyt siihen. Eikä lauluun voi rakastua, jos siihen ei keskity.

Nyt biisistä on julkaistu albumiversio. Ja tuota....taas kerran....whoaaaaa boy! Uskomatonta. En malta mennä nukkumaan, kun kuuntelen repeatilla biisin hienoja sanoja, beachboysiaanisia laulustemmoja ja itseensä kiinni imevää itseään toistavaa äänimattoa.

I don't want to describe something that I'm not
I don't want to hide the hopes that I have
I want to enjoy what's meant to enjoy
But I try to but it flies and swirves to the floor

Kyllä tässä nyt puhutaan jälleen yhdestä tämän vuoden kohokohdista. Ei Noah Lennox (= Panda Bear) turhaan ole vuosikaudet onnistunut Animal Collectivessa. Odotukset Panda Bearin albumia kohtaan ovat tästä hetkestä eteenpäin samalla korkeudella pilvien kanssa.

Panda Bear - Last Night At The Jetty by bigasslens

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...