-->

tiistai 1. helmikuuta 2011

Herkullistaja - Yllätyssynttärit // Auto-Tune


Olisiko tämä nyt sitten se vuoden kovin kotimainen? Herkullistaja! Vähän kainosti olen yrittänyt ottaa selvää siitä, mikä/kuka/miksi tämä on, mutta ainakin vielä tuloksetta. Herkullistajan eilen maanantaina (31. tammikuuta) perustetulla Facebook-sivulla lukee näin:

Tilanteen kuin tilanteen voi herkullistaa. Tällä hetkellä Herkullistaja keskittyy tekemään Auto-Tunen avulla satunnaisista videoista biisejä, tiedätte varmaan mitä tarkoitan. Kannattaa pysytellä kanavalla! Lisää herkullistettuja hetkiä luvassa...

Niin että sillä tavalla & tällä tavalla. Ylinäytellystä jostain ihme jutusta, en tiedä mistä, on tehty biisi autotunea ja elektronisia biittejä käyttäen. Tyttö on tosi innoissaan ja sanat on tosi ihanat.

Tää on niin läppä! Tää on niin läppä oikeesti! Mää oon niin frozen! Yllätysjuhlat! Te ootte niin ihania mä rakastan teitä! Te ootte niin ihania ja mää oon näin hirvee! Lahjoja! Lahjoja! Yllätys! Lahjoja!

LET'S GO VIRAL!Herkullistaja Facebookissa ja Youtubessa.

5 kommenttia:

 1. Voi luoja en voi lopettaa nauramista :D

  VastaaPoista
 2. Odotan jatkoa. "Tilanteen kuin tilanteen voi herkullistaa" :D

  VastaaPoista
 3. Tässä on jotain, minkä takia se tekee mieli katsoa miljoona kertaa peräkkäin.

  VastaaPoista
 4. Mä jaoin tän eilen välittömästi kaikkien tuttujen kanssa enkä silti tunnu kyllästyvän tähän. Herkullistaja taitaa olla tämän vuoden pensselisetä.

  VastaaPoista
 5. Joo! Kun eilen kirjoittelin entryä, video oli katsottu joku ehkä 300 kertaa. Nyt vuorokautta myöhemmin luku on yli 8300. Saattaa vain vitsi kulua nopeasti loppuun, ellei Herkullistaja ole StSandersin tasoinen huumor'nero.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...