-->

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Neufvoin - Polar Song (video)


Update 23.7.2011. Video on valittu Bornshorts Film Festivalille, joka järjestetään 15.-17. syyskuuta Tanskassa. Go Neufvoin! (Alla olevan tekstin kirjoitin helmikuussa.)

Neufvoinin Polar Song oli omalla Best Tracks of 2010 -listallani paras kotimainen kappale, eikä niitä ulkomaisiakaan sen edelle mennyt kuin seitsemän. Kirjoitin joulukuussa biisin sijoittuvan samaan kotimaisten esitysten all-time-best-ever-kategoriaan kuin esimerkiksi City and the Streets, Luvher or Hater, Pupu Tupuna, Machine tai Pour Beibinoire, enkä ole muuttanut mielipidettäni.

Yhtye julkaisi eilen Polar Songin videon, ja aiemmin tällä viikolla Neufvoinin koko Fake Musket ep ilmestyi Spotifyhin. Samaisessa palvelussa on myös bändin debyytti-ep Robokop, jonka päätöskappale Villasukka kuului vuoden 2009 kotimaiseen parhaimmistoon.

En osaa kuvailla bändin hyvyyttä yhtä osuvasti/henkilökohtaisesti kuin Miia eilen blogissaan kuvasi. Mainittakoon nyt kuitenkin, että Polar Song on yksi niistä harvoista kappaleista, jolla on parantava vaikutus.Jos vielä ei Neufvoiniin ole tutustunut, nyt olisi korkea aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...