-->

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

What in the hell happened? (vko 5)

Viime viikolla aloittamani viikkokatsaus on taas täällä! Mitä helvettiä tällä viikolla tapahtui? Minäpä kerron, minäpä kerron, in no particular order.

- Kolmannen studioalbuminsa Solar 23. maaliskuuta julkaiseva Rubik esiintyy ensimmäisenä suomalaisartistina Primavera Sound -festivaaleilla Barcelonassa. Tapahtuman muita esiintyjiä ovat muun muassa Ariel Pink's Haunted Graffiti, Interpol, Pulp, PJ Harvey, Sufjan Stevens, Battles, Mogwai ja The National. Tämä on aika iso juttu.

- Le Corps Mince de Françoise eli nykyään LCMDF julkaisi uuden videon Future Me -kappaleesta. Ainakin tällä erää sen voi katsoa vain NME:n nettisivuilla. En saanut videon upotusta toimimaan, vaikka sellainenkin mahdollisuus tuossa näyttäisi olevan tarjolla. edit. Joo eikun kyllä se olikin Vimeossa. En vain löytänyt sitä. Pidin viime vuoden lopulla julkaistusta Gandhista paljonkin. Future Me on ihan ok, mutta meidän taloudessamme aika vähälle kuuntelulle jäänyt kipale.


- James Blake sai aikaan miljoona kirjoitusta siitä, onko hän yli-, ali- vai keskihypetyksellinen nero vai ei nero ollenkaan. Ne ihmiset, jotka eivät ymmärrä musiikin soundillisia vivahteita, laulujen pilkkomista ja/tai silpomista ja minimalistishenkistä mutta silti rikasta sovittamista ovat sitä mieltä, että eihän tämä ole hyvää musiikkia ollenkaan. Että haistakaa nyt musabloggarit ja snobihypettäjät paska, että mää oon ladannut tän levyn laittomasti netistä ihan turhaan teidän takia. Te ootte ihme sopuleita, joilla ei ole mitään tietoa hyvästä musiikista. Että varmaan pidätte Radioheadistäkin, saatana. Itse levy on leakannut nettiin jo aikaa sitten ja sen voi myös streamata aika helposti pienellä etsimisellä. Ajattelin ensin laittaa linkin streamiin, mutta en laita, koska olen vanhakantainen levykauppoja rakastava tyyppi. Ostakaa ne levynne.

- Cut Copy sen sijaan antoi oman Zonoscope -levynsä streamattavaksi ihan ilmaiseksi. Sen voi kuunnella (ainakin vielä) täällä twittauksen hinnalla.

- Ruotsalaisen jj:n kappaleeseen Money on My Mind tehtiin epävirallinen musiikkivideo, johon tosin pyydettiin bändiltä lupa. Kukaan videon katsonut ei kuunnellut itse biisiä, vaan kiinnitti huomionsa videossa esiintyvään Stefanie Antonia Mariaan. Videon katsoneet henkilöt haukkoivat hetken henkeään ja ryhtyivät sormet vapisten googlaamaan, josko neidosta löytyisi myös niin sanottua rohkeaa materiaalia.


- Stopshakehoneygo hypetti kybällä Herkullistajaa ja aloitti puolentoista vuorokauden jälkeen backlashin. Antti pelasi korttinsa 100% oikein. Herkullistaja on siis niinku niiiiiin tammikuuta 2011. Siis kukaaaan ei kuuntele Herkullistajaa enää helmikuussa. Ai? Eksää oo vielä ees kuullu Herkullistajasta? Sori nyt, mut mä en taida nyt kyl enää ees puhuu sulle. (Jos Herkullistaja tekee vielä jotain hauskaa, olen taas kybällä wagonissa mukana.)

- Suomalaisen Emilian 80-luvulla julkaistusta kappaleesta Satan in Love tuli superviraali netti-ilmiö. Noin kymmenen Antin kaveria linkkasi biisin Facebookiin. Blogittajista ainakin pHinn teki samoin. Satan in Love tarjoilee sellaista kylmänviileää erotiikkaa, jota nykyään kohtaa vain harvoin. Sinkun b-puolta ja e h d o t t o m a s t i jonkun osaavan henkilön remixiä odotellessa.


- LCD Soundsystem kertoi lopettavansa keikkailun ja kai kaiken muunkin.
- The White Stripes kertoi lopettavansa kaiken.
- Teen Daze julkaisi sinkun.
- The Pains Of Being Pure At Heart julkaisi biisin.

- Beavis and Butt-headin comebackista kerrottiin. Antti oli huolissaan ohjelman vahingollisuudesta nykynuorisoon.

- Pintandwefall julkaisi jälleen yhden videon Time Is Right for Romans, Baby! -levyltään. Tällä kertaa vuorossa oli kappale I Will Survive, jolla ei ole mitään tekemistä Gloria Gaynorin kanssa. Videon on ohjannut Iiti Yli-Harja. Siinä seikkaillaan Rytmihäiriön keikalla.


Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...