-->

tiistai 8. helmikuuta 2011

The Raveonettes - Forget That You're Young


Paljon uusia asioita. Uusi biisi The Raveonettesilta. Uusi albumi samalta bändiltä. Uusi viesti Sharinilta ja Sunelta.

Raven In The Grave is being released in North America on April 5 and rest of the world on April 4. It's the perfect Winter soundtrack just in time for Spring. We like it in the Snow.

Uusi playeri blogissa. Sen tarjoaa Yahoo! ja sen avulla voi soittaa muiden sivujen uploadaamia mp3:sia. Tulee samaan aikaan tosi hyvä ja tosi likainen olo. Boostaan ensimmäistä ja vähennän jälkimmäistä tunnetta linkkaamalla alkuperäiseen postaukseen. The Raveonettesin tarjosi Pitchfork.

Itse biisi on aika perusveto. Hmm. Hmmmmmmmmmmm. Vaihtelen mielipidettäni suosikkibändieni perusvedoista. Glasvegasia puolustan, koska muut tuntuivat sitä tylyttävän. The Strokesista kerroin aidon ensireaktioni. Samoin The Soundsista. Forget That You're Young on miellyttävä biisi, mutta se ei pääse top5:een. Oikein mihinkään top5:een.

The Raveonettes - Forget That You're Young
(Jos playeri ei toimi tai se toimii hitaasti, ilmoita asiasta jookos?)

4 kommenttia:

 1. Playeri on hyvä ja biisi sitäkin parempi! Raveonettesin edellinen levy oli todella mainio, ja uusikin vaikuttaa tän perusteella kiinnostavalta. Niillä on jotenkin niin iisisti kulkevan kuuloisia melodioita nykyisin.

  VastaaPoista
 2. Hee ehkä tätä pitää kuunnella vielä vähän. On se vain hankalaa, kun bändillä on niin hyviä biisejä tehtynä, että rima on noin kolmessa metrissä.

  Jotenkin luonnollisesti näitä uusia vain vertaa vanhoihin, halusi tai ei. Sama juttu mitä kirjoitit tuossa Glasvegasin kohdalla.

  VastaaPoista
 3. Mä en ihastunu mitenkään erityisesti edelliseen levyyn, vaan Lust, Lust, Lust oli se joka vei mut mennessään. Nyt en ookaan hetkeen kuunnellu näitä, ja ehkä senkin takia uus biisi kuulostaa aivan mainiolta. Jee!

  VastaaPoista
 4. Nyt kun oon kuunnellut biisiä vähän enemmän, niin se alkaa kuulostaa paremmalta. Itse kun aikanaan ihastuin siihen ihan ensimmäiseen Whit It On -mini albumiin/eepeeseen niin oon pitänyt enemmän rymistelevästä Raveonettesista.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...