-->

maanantai 28. helmikuuta 2011

No jo on paksua! Tyttö itkee heti maanantaiaamuna! Katso video!


Maanantaiaamu ei lähtenyt liikkeelle kaavaillulla tavalla tänään Moullinexin videossa. Nuori tyttö oli juuttunut pahojen tapojensa orjaksi eikä päässyt irti syöksykierteestään. Tyttö oli jopa purskahtanut itkuun pahan mielensä vuoksi.

Agnes-niminen tyttö oli herännyt liian myöhään, mutta silti päättänyt jäädä sänkyynsä lojumaan. Hänen äitinsä oli yrittänyt saada hänet nousemaan ylös, ja lopulta tyttö oli suostunut. Agnesin aamutoimet olivat kuitenkin sujuneet kiireisen hätäisesti. Hän oli muun muassa joutunut laittamaan ylleen paidan, jossa oli tahra.

Agnesin naapurit ja koulukaveri tiesivät kertoa, että myöhästely on hänelle hyvin tuttua. Koulussa Agnesiin oli jälleen kerran luotu merkitseviä katseita.

Sosiaaliset tilanteet olivat kuuleman mukaan aina Agnesille myrkkyä. Maanantaiaamuna hän oli hävennyt likaista paitaansa ja törkyisiä kynnenalusiaan eikä kuunnellut muiden keskustelua. Kun häntä oli pyydetty osallistumaan keskusteluun, hän ei osannut sanoa sanaakaan.

Seurustelun lomassa Agnes oli lähtenyt hakemaan muulle seurueelle cupcakeseja. Tuolloin hän oli kuullut muiden nauravan hänelle. Se oli ollut viimeinen pisara. Tuloksena olivat katkerat kyyneleet.

Katso video tästä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...