-->

perjantai 18. helmikuuta 2011

Cut Copy - New video and a mixtape


Ihastelen yhä noin suurinpiirtein viikottain nykyistä nettiaikaa. Se tarjoaa asiaa ymmärtäville melkoisen määrän mahdollisuuksia promota omaa musikkiaan ja/tai keikkojaan ja/tai levyjään ja/tai osaamistaan. Varsinkin silloin, jos on hyvä.

En ole ihan samanlainen Cut Copy -fani kuin jotkut muut ovat, vaikka Unforgettable Season onkin biisinä yksi 2000-luvun suosikeistani. Mutta minulla ei ole yhtään bändin levyä, esimerkiksi, enkä ole ollut, enkä näillä näkymin ainakaan tänä vuonna tule olemaankaan yhtyeen keikoilla.

Otto Talvio antoi juuri viisi tähteä Zonoscopelle. Arvion suitsutusta voi pitää ihan kivana juttuna, vaikka bändi ei enää positiivisia valtavirtakritiikkejä juuri tarvitsekaan. Olen tässä noin viiden minuutin ajan ajatellut, onko Zonoscope *****-levy vai ei. Olen sitä mieltä, että se ei missään tapauksessa ole.

Mutta bändin nettitoiminta on kyllä aika rautaista. Vaikka Zonoscopen vuotaminen nettiin viikkoja ennen sen virallista julkaisua toikin aika pahan kauneusvirheen albumin markkinointiin, muut pikkupalaset ovat olleet hyvin kohdallaan. Ensin biisi, sitten toinen biisi, sitten levynkansi, sitten pay-with-a-tweet-ennakkokuuntelu, sitten itse levy, sitten mixtape, sitten video. Harvassa ovat olleet ne viikot, jolloin Cut Copystä ei olisi kirjoitettu.

A Tale of Two Journeys on kertakuuntelun perusteella aika perinteinen mixtape. Ihan mielellään sen kuuntelee, mutta ei siitä mihinkään tähtitieteellisiin fiilareihin pääse. Need You Nown video sen sijaan on aika hieno, vaikka siinä jälleen kerran käytetään yleistä running people -teemaa.

A Tale of Two Journeys (Mixtape) by cutcopymusic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...