-->

lauantai 26. helmikuuta 2011

Beady Eye - Full album stream (legal!)


Different Gear, Still Speeding on hyvä levy. Ei paras levy seuraavaan viiteenkymmeneen vuoteen, mutta oikein miellyttävä ja tuore tapaus.

Julkaistut singlet Bring the Light, Four Letter Word ja The Roller antoivat juuri oikean kuvan itse albumista. Se on rempseällä otteella soitettu klassiseen rockperinteeseen nojaavaa bändilevy, jonka kappaleet eivät sävellyksinä muuta maailmaa, mutta jotka groovaavat hienosti ja mikä tärkeintä - saavat jalan stomppaamaan.

Kun aikanaan kuulin ensimmäistä kertaa Four Letter Wordin, taisin kirjoittaa, että bändin miehillä ja varsinkin Liam Gallagherilla näyttää nyt olevan pitkästä aikaa jotain todistettavaa. Ja kyllä Beady Eye aika nälkäinen ryhmä on, vaikka miehet eivät enää parikymppisiä kloppeja olekaan.

Santa Monicassa sijaitseva radioasema KCRW on saanut albumin streamaukseen. Siitä heille kiitos.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! Ihan decentin oloinen levy - paljon paljon parempi, kuin mitä alun perin pelkäsi kun kuuli Beady Eyen olemassaolosta ensi kertaa joskus viime vuonna.

    VastaaPoista
  2. Oon samaa mieltä. Itse huomaan asian siitä, että olen oikeasti kuunnellut tätä levyä, toisin kuin esim. Oasiksen viimeiseksi jäänyttä albumia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...