-->

torstai 24. helmikuuta 2011

The Strokes - Making of Angles (micro doc)


Niin, että kiitos nyt The Strokesin pojat tästäkin vähästä. Vuosi sitten julkaisitte yhdeksän minuuttia kestävän studio-ei-mitäänlyn Recording for next album PART 1 ilman Julian Casablancasia. Kakkososaa ei koskaan tullut. Ellei sitten tämä ole sellainen.

Minuutti ja neljäkymmentäkuusi sekuntia sellaista & tällaista kuvamateriaalia Angles-albumin nauhoituksista. Julian laulaa jotain, Fab pyörii ympäri ostoskärryissä, joku nauraa, joku puhuu, joku soittaa kitaraa, joku soittaa rumpuja, joku tekee jotain muuta. iPhonea esitellään ja keskaria näytetään. Osa materiaalista on samaa kuin vuoden takaisella videolla. Olisitte nyt samalla voineet tehdä tästä vaikka viisi minuuttia pidemmän. Or something.

The Strokesin seuraava uusi kappale You’re So Right julkaistaan 1. maaliskuuta. Se on b-puoli. Angels on ulkona 22. maaliskuuta, ellei se vuoda nettiin sitä ennen. Veikkaan, että ei vuoda. Under Cover of Darknessin video on kuvattu. Casablancas postasi videon kuvauksista yllä olevan valokuvan pari päivää sitten nettisivuilleen. Kuvan värit joko esiintyvät tai eivät esiinny valmiissa videossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...