-->

maanantai 14. helmikuuta 2011

What in the hell happened? (vko 6)

"Ounou Antti! Oon ollut koko viime viikon ihan musauutispimennossa. Mitä helkkaria on tapahtunut?" Nohnoh...eipä syytä huoleen....mmmhm...huoleenpa saati paniikkiin. Minäpä kerron, minäpä kerron.


- The Strokes julkaisi kauan odotetun comeback-biisinsä Under Cover of Darkness. Se sai pääosin lämpimän vastaanoton, koska se on hyvä, ja ehdottomasti bändin parhaiden esitysten joukossa. The Strokes julkisti myös Angles-albuminsa kannen, joka sai pääosin kylmän vastaanoton. Se on ehkä yhtyeen kamalin kansi, albumit ja sinkut yhteen lukien.

- Glasvegas julkaisi uuden kappaleen Euphoria, Take my Hand, joka on parempi kuin aikaisemmin kuultu The World Is Yours.

- The Raveonettes julkaisi uuden biisin Forget That You're Young, joka ei aluksi lämmittänyt Anttia juuri lainkaan, mutta joka on alkanut lämmittää Anttia paljonkin. Kappaleen yhteydessä ei kuitenkaan puhuttu klassikosta.


- Dum Dum Girls julkaisi paljon keskustelua herättäneen coverin The Smithsin There Is a Light That Never Goes Outista...

... ja Lazysod kirjoitti The Nationalin yrityksestä coveroida The Clashin Clampdownia. Antin mielestä National ampui saatanasti ohi. Jopa niin paljon, että yhtyeen maine on vaarassa.- Kotirintamalla Zebra and Snake julkaisi vänkän 3D-videon kappaleensa Money in Heaven tueksi, mikä sain Antin muistelemaan lapsuudensa scifi-uskoa ja harmittelemaan 3D-lasien puuttumista henkilökohtaisesta omistuksestaan.

- Ilosaarirock kertoi bändikattauksestaan. Siihen kuuluu kaikkien aikojen top5 kotimainen yhtye Sielun veljet, joka myös julkaisi uuden teoksensa Nukkuva hirviö. Se näyttää kertovan Sielun veljistä itsestään. Biisi ei ole huono, ja siekkarien paluu herätti innostuneita voihkaisuja, mutta Antti pelkäsi (ja pelkää yhä), että comeback pilaa Suomen parhaan keikkabändin tarunhohtoisen maineen. You can do what Pixies did or you can do what Sex Pistols did. Bändi lähetti videotervehdyksen aiheeseen liittyen.- Twitterissä intoiltiin hashtagilla #modernbeatlessongs. Yksikään hauskasti modernisoitu Beatles-biisin nimi ei ollut mainittavalla tavalla hauska. Sgt. Peppers' internet dating site band, All You Need Is Tweet, She logged in through the Microsoft Windows etc.

- Guitar Hero -peli kuoli virallisesti.

- Yeah Yeah Yeahsin laulaja, tyyli-ikoni ja muutenkin ihastuttava Karen O lähti Absolut Wild Tea Vodkan mainosmannekiiniksi. Kuvauksissa esiintyivät myös herra tai rouva puuma ja rouva rukoilijasirkka.- Playmobile goes Joy Division -animaatiosta tuli hitti. Tai oli ehkä jo aiemmin tullut, mutta nyt tuli isompi.

- LCD Soundsystemin jäähyväiskeikan liput tulivat myyntiin. Jobbarit ostivat niitä niin maan penteleellisesti, että fanit jäivät ilman. Yhtye huomasi tilanteen liian myöhään. Lippuja alettiin kaupata tähtitieteelliseen hintaan. Joku taho yritti myydä viittäkymmentä lippua mosh pittiin kevyellä 350 000 dollarin hinnalla. Yhdelle lipulle olisi tullut hintaa 7000 dollaria. Kukaan ei näyttänyt tietävän, onko myyjä tosissaan vai ei. Bändi kehotti faneja pidättäytymään mustanpörssin lipuista ja odottamaan 48 tuntia. Sunnuntaina LCD Soundsystem julkaisi tekstin Fuck you, scalpers. terminal 5 shows added.


- Paradise Oskar valittiin Suomen Euroviisu-edustajaksi 2011. Kaikki ajattelivat ensin, että mitä helvettiä, Paradise Oskar, että onneks en katsonut Euroviisu-karsintoja. Sitten kaikki googlasivat tai youtubettivat tai ylettivät Paradise Oskarin ja kuuntelivat hänen kappaleensa Da Da Dam ja ajattelivat että mitä helvettiä, että täähän on ihan symppis biisi, että mitä tällainen näiden muiden kappaleiden joukossa tekee. Sitten kaikki ajattelivat, että eiku hei, että täähän kuulostaa ihan Tohtori Sykeröltä, että jumaleissön! Sitten kaikki ajattelivat, että ookoo, että ehkä tää ei nyt kuulostakaan niin paljon Tohtori Sykeröltä, mutta että kaikkea hyvää Paradise Oskarille, että ihan kivalta klopilta vaikutat, että onnea Euroviisuihin, mutta että et sä siellä kyllä pärjää, mutta jos pärjäät, niin peukut pystyyn vaan ja onnea.

- Joku lehti jossain antoi viisi (*****) tähteä LCMDF:n albumille Love and Nature. Tytöt postasivat arvostelun MySpace-sivulleen.

Mitä tällä viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

2 kommenttia:

  1. Minust toi Strokesin kansi on oikein tyylikäs. Haiskahtaa kyllä niin 80-luku new wavelle, että tuuletinta tarvis, mutta ei se haittaa. Pitchforkin sanoin, at least it has angles.

    VastaaPoista
  2. Joo ehkä se ei oo niin rum kuin tossa kirjoitan. Varsinkin kun tiedän, että Strokesilla on aina jotkut superfine tyypit noita kansia tekemässä. Toi vaan kuulostaa hauskalta, että biisi on yks parhaista ja kansi yks kamalimmista.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...