-->

lauantai 26. helmikuuta 2011

Starfucker - Quality Time


Minulla on pieni unelma tulevien tuntien tapahtumista. Jotkut tyypit jossain järjestävät toogabileet, joissa kaikilla on hyvä & yhteenkuuluvainen fiilis. Tytöt ja pojat ovat tavallisen näköisiä, mutta silti ihan kivan näköisiä. Seurustellaan ja juotavaa juodaan. Taustalla kuuluu joku peruselektroninen musiikki.

Äkkiä joku kolkuttaa. Juhlien isäntä avaa oven, jonka takana on TRANCELOORDI! Tranceloordi antaa kannettavan cd-soittimen ja kuulokkeet illan isännälle ja painaa playta. Aika pysähtyy.

Koska illan budjetti on rajallinen, eikä musiikkivideoilla enää tienaa, aika pysähtyy niin, että juhlakansa vain jää seisomaan siihen asentoon, jossa oli kun playta painettiin. Tranceloordi alkaa keppostella vetämällä tyttöjen ja poikien toogia pois heidän päältään niin, että heidän tuhmat ulokkeensa hötkyvät joko seksikkäästi tai epäseksikkäästi.

Tranceloordi poisuu paikalta ja aika alkaa taas kulkea. Juhlakansa huomaa, että jotain kummallista on tapahtunut, mutta ei välitä siitä, koska heidän fiiliksensä on hyvä & yhteenkuuluvainen. He alkavat jorata ilman toogiaan eivätkä välitä siitä, että heidän otsiinsa on kirjoitettu huulipunalla solvaavia sanoja.Starfuckerin biisejä voi streamata täällä. Bändi on myös esimerkiksi MySpacessa ja Facebookissa.

edit. Bändi laittoi juuri koko Reptilians-levynsä Soundcloudiin. Luv the internetz!
STRFKR - Reptilians by Polyvinyl Records

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...