-->

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Smith Westerns - All Die Young


Nyt ihan aidosti hei. Minkä takia kukaan ei ole kertonut minulle Smith Westernsistä? Onko bändi ollut joku yleinen diggailun kohde, josta ei ole höyrytty, kun kaikki sen kuitenkin tietää? Vai ovatko kaikki vain pimittäneet tiedon minulta, että Antti on ihan tyhmä, ei kerrota sille tästä bändistä, ei se kuitenkaan ymmärrä. Vai olenko vain pitänyt korvani tavallistakin voimakkaammin kiinni?

Smith Westerns on vuonna 2007 perustettu indierockpumppu Chicagosta. Bändi julkaisi ensimmäisen albuminsa The Smith Westerns kesällä 2009. Viime vuoden loppupuolella yhtye ulospani sinkun ja videon kappaleesta Weekend, joka päätyi myös orkesterin tammikuussa ilmestyneelle Dye It Blonde -levylle.

Bändi mainitsee vaikuttimikseen muun muassa Beatlesin, David Bowien ja T.Rexin. Periaatteessa tässä surffataan siis samoilla retroaanisilla aalloilla kuin moni muukin bändi viimeisten vuosikymmenten aikana on surffannut. 2000-luvulla vaikuttaneusta yhtyeistä Smith Westerns kuulostaa omaan korvaani aika paljon Sleepy Jacksonilta.

Dye It Blonden hienoimpia hetkiä on julistuksellisesti leijaileva All Die Young.

Smith Westerns - "All Die Young"

Weekendin videossa yhtyeen vintiöt pelailevat pelejä, syövät roskaruokaa, kaatavat puun ja tekevät muutakin vintiömäistä. Nuorena vintiönä sitä vielä jaksaa vintiöidä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...